Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του κρασιού, των αποσταγμάτων και του ποτού οι δημιουργοί του Wine Law μας δίνουν την ευκαιρία για ένα απολαυστικό ταξίδι στην Ελλάδα και άλλες χώρες. Στην Ίωνος Δραγούμη ένας ατμοσφαιρικός χώρος μας υποδέχεται με μια τεράστια ποικιλία ετικετών και προτάσεων για να επιλέξουμε αλλά και για να δοκιμάσουμε. Δεν πρόκειται για μία απλή κάβα, όπως θα δούμε παρακάτω αλλά για ένα χώρο, όπου η αγάπη και η φροντίδα για το καλό κρασί προσκαλεί από την πρώτη στιγμή κάθε οινόφιλο να πειραματιστεί με ποικιλίες και γεύσεις.

Ο συναρπαστικός κόσμος του κρασιού σάς περιμένει

Ξεκινώντας από το κρασί, να σημειώσουμε ότι στο Wine Law δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις προτάσεις του ελληνικού αμπελώνα τόσο των καταξιωμένων οινοποιείων όσο και των ανερχόμενων μικρών οινοποιών. Διαθέτοντας περισσότερες από τις 1500 ετικέτες, μας προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσουμε φρέσκα αλλά και παλαιωμένα ή σπάνια κρασιά, μερικά από τα οποία και σε φιάλες magnum. Επίσης, υπάρχουν και μερικές προτάσεις από τον διεθνή αμπελώνα. Μια ιδιαίτερη κατηγορία αποτελούν οι αφρώδεις οίνοι και οι σαμπάνιες, για μία νότα πολυτέλειας. Πάρτε τον χρόνο σας και περιηγηθείτε στον χώρο και μη διστάσετε να συμβουλευθείτε τους ανθρώπους του Wine Law και να λύσετε τις απορίες σας. Μπορεί να είναι το ξεκίνημα μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης. Βρίσκονται πολλά χρόνια στον χώρο και έχουν παρακολουθήσει όλη την εξέλιξη του ελληνικού κρασιού.

Πως θα ζήσετε μια prive οινική εμπειρία;

Το επιβλητικό μοναστηριακού τύπου τραπέζι που δεσπόζει στον χώρο μπορεί να γεμίσει με φιάλες και πιατέλες για εσάς και τους φίλους σας. Μπορείτε να κάνετε κράτηση και να ζητήσετε να σας σερβίρουν οποιαδήποτε φιάλη κρασιού διαθέτει το Wine Law. Ένα παιχνίδι αρωμάτων και γεύσεων σας περιμένει σε μια ατμόσφαιρα, απόλυτα ταιριαστή. Δε θα μείνετε, όμως, μόνο στο κρασί αλλά θα το συνοδεύσετε με μια επιλογή κρύων πιάτων αλλά και νέων προτάσεων από το ανανεωμένο μενού. Υπάρχουν επιλογές τυριών, αλλαντικών, πιάτα καπνιστού σολομού, αυγοτάραχου, με φιλέτο πάπιας, φουά γκρα και Black Angus ωρίμανσης. Η κουζίνα του Wine Law μεγάλωσε ενώ προστέθηκαν τραπέζια και στον εσωτερικό και στον διπλανό υμιυπαίθριο χώρο που λειτουργεί όλον τον χρόνο. Έτσι μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας αλλά και να βρεθείτε εκεί και χωρίς κράτηση. Όπως καταλαβαίνετε αυτή είναι μία διαφορετική πρόταση όπου εκτός της απόλαυσης του κρασιού, οπωσδήποτε θα διευρύνετε τους ορίζοντες σας και ως προς τη γευστική σας παλέτα και ως προς τις γνώσεις σας.

Αποστάγματα και άλλες προτάσεις

Εκτός από το κρασί, η μεγάλη ποικιλία είναι δεδομένη και για τα αποστάγματα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Γνωστές ετικέτες αλλά και νέες προτάσεις ούζου, τσίπουρου, γκράπας και άλλων ειδών της κατηγορίας αυτής και σε παλαιωμένες εκδοχές δίνουν άλλη νότα στη διάρκεια ενός γεύματος ή πριν και μετά από αυτό.

Σε ό,τι αφορά τα ποτά γενικότερα, το Wine Law είναι επίσης πολύ ενημερωμένο με ποικιλία σε όλα τα είδη, στο ουίσκι, τη βότκα, το ρούμι, τα κονιάκ και με premium προτάσεις.

 

Υπηρεσία delivery σε όλη τη Θεσσαλονίκη

Το Wine Law έχει φροντίσει να απολαμβάνετε την ποικιλία ετικετών και προτάσεων που διαθέτει χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείτε τον χώρο του, με την υπηρεσία delivery σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ, με ελάχιστη παραγγελία στα 12 ευρώ. Βέβαια, για παραγγελίες εκτός κέντρου η υπηρεσία delivery έχει ελάχιστη χρέωση 5 ευρώ.

Αλλά υπάρχει και ένας ακόμη πιο εύκολος τρόπος πλέον για να ενημερώνεστε για τα προϊόντα και τις τιμές τους. Μέσω του νέου e-shop www.cava.gr μπορείτε να βρείτε την τεράστια γκάμα από κρασιά, ποτά, μπύρες, ουίσκι αλλά και προτάσεις και ιδέες μέσω του blog. Και φυσικά μπορείτε να προχωρήσετε και σε online παραγγελία. Ένα ολόκληρο ταξίδι σας περιμένει… είστε έτοιμοι;

 

Παραγγελίες στο τηλέφωνο: 2310567236 ή μέσω messenger στη σελίδα του Wine Law.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ίωνος Δραγούμη 19

Τηλέφωνο
2310567236