Ποια είναι τα tech skills που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο TechSaloniki #5 powered by Stoiximan και θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην tech καριέρα που ονειρεύτηκες;

Η μεγάλη συνάντηση των μεγαλύτερων εταιρειών Τεχνολογίας και Πληροφορικής επιστρέφει στις 5 και 6 Οκτωβρίου στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι, με 31 από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, που έχουν την έδρα τους ή ένα μεγάλο κέντρο υποστήριξης των δραστηριοτήτων τους στη διεθνή αγορά στη Θεσσαλονίκη, να το υποστηρίζουν.

Σκοπός τους είναι να ανοίξουν νέα career paths σε υποψήφιους που θέλουν να εργαστούν στον τομέα της πληροφορικής και αναζητούν μία καριέρα με διεθνή πρότυπα εδώ, στην πόλη τους.

Ψάχνεις εργασία στον τομέα της Τεχνολογίας και της Πληροφορικής;

Είσαι νέος στην αγορά εργασίας; Είσαι έμπειρος Προγραμματιστής; Έχεις πτυχίο IT ή συναφούς γνωστικού αντικειμένου; Πιστεύεις στο βιογραφικό σου;

Είσαι νέος στην αγορά εργασίας; Δεν έχεις συναφές πτυχίο; Δεν έχεις εργαστεί στον τομέα πρόσφατα;

No problem! Show off your skills!

Δήλωσε σήμερα συμμετοχή και διεκδίκησε μία από τις 200+ διαθέσιμες θέσεις εργασίας που σου προσφέρουν 31 από τις μεγαλύτερες εταιρείες Τεχνολογίας και Πληροφορικής στη Β.Ελλάδα!

Τι είναι το TECHSALONIKI;

Γνωρίζετε ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν δεκάδες, υγιείς, εξωστρεφείς, ταχεία αναπτυσσόμενες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας; Και όμως υπάρχουν, καινοτομούν και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας εδώ, στη Θεσσαλονίκη.

Φέτος, ο θεσμός επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με δεκάδες εταιρίες από τον χώρο της τεχνολογίας που βρήκαν τους ιδανικούς συνεργάτες στα προηγούμενα TechSaloniki.

Ελάτε στο διήμερο του TechSaloniki #5 powered by Stoiximan να γνωρίσετε τα στελέχη των εταιριών, να μιλήσετε για επίκαιρα τεχνολογικά θέματα του τομέα τους και να διεκδικήσετε να δουλέψετε μαζί τους σε μια από τις δεκάδες καινοτόμες θέσεις που είναι διαθέσιμες!

Με μεγάλο χορηγό του event τη Stoiximan και τη συν-διοργάνωση και υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν για τις ευκαιρίες καριέρας που τους προσφέρουν με τις παρακάτω εταιρείες:

Stoiximan, Apifon, Astrolabs, Deloitte, emisia, FoodTec, interworks.cloud,  Kenotom, noris, Prodyna, Veltio, Accenture Greece, Census Labs, Comquent, Consolut, DataScouting, Dataways, Draxis, Infodim, Polyprint, Semitron, 3DS, Altair, Blockachain, Deus Ex Machina, GWF, GeekBot, Loceye, Logismos, MLS, NET2GRID, travelfusion.

Ταυτόχρονα με την υποστήριξη του Ok!Thess θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας και σε 4 ταχέως αναπτυσσόμενες StartUps. Συγκεκριμένα τις Cyber Phalanx, Come Together, GoZone, NoKeys.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται και με την υποστήριξη των: Apallou, Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, ΟΚ!THESS, JobFind, ΠΑΜΑΚ, SkyWalker, STEAMulator, Zia Insurance, Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Μπύρα Νύμφη (Aθηναϊκή Zυθοποιία), San Pellegrino, The London Essence.

Οι θέσεις αφορούν ενδεικτικά στις ειδικότητες: Lead Quality Assurance Engineer, .NET Software Engineer, Elixir Backend Software Engineer, Lead iOS Software Engineer, Application Security Engineer, Software Engineer, Python Developer, Java Architect,  Support Engineer, Test Engineer, Junior IT security professional intern, UX Designer, Salesforce Consultant, Marketing Project Manager, Product Specialist, Business Analyst, Oracle IT Consultant, Digital Marketing Specialist, Sales Executive και πολλές άλλες τις οποίες μπορείς να δεις αναλυτικά εδώ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ

https://www.facebook.com/TechSalonikigr/videos/388378831835756/?__xts__[0]=68.ARCyA8wa5BUP2we3oVaXsWH7vHizcH0MdEMFAiJUYviQQM_Ky7zanARALH6j-CF7NOXkDy1Yy1a-3DYwjU51VJi-5Do9mG63jj-QjE8xS6z2ySUqRghiqRoOJOHHEq3p9Y6wCN-CoB2ndFMChUMY6Uhgfb9oNh8kTP3zuG6Bwh1wdrOfJIHsGfyNO9Op9t5GyfBhlvNXNl6YpsOc9fZnDiD7Cx2eoT79x3VxDKwR4puBhD-YezNkaeVSfR91WVXBcteF5aTrc85Vmx2wsEROJ5CW5me0-JCw47TjlpWRGPGU1Oizb-dONOwZ8Ln8P996xBs2AOO-BlB9ZZQX6EyS89TbfJqqvwICWPzVIsliHcAq6lc0osrmWMfp&__tn__=-R

  • Κάνεις εγγραφή μέσω του site
  • Συμπληρώνεις σε ποια Tech Skills είσαι καλός
  • Διαλέγεις maximum 3 από αυτά για να περάσεις screening το Σάββατο 05 Οκτωβρίου στην Αποθήκη Γ στο Λιμάνι
  • Επιλέγεις σε ποιο από τα διαθέσιμα time slots του Σαββάτου θέλεις να έρθεις στην Αποθήκη Γ για να γνωρίσεις τις μεγαλύτερες εταιρίες Πληροφορικής και Τεχνολογίας από κοντά και να περάσεις τη διαδικασία του screening

Το κάθε test διαρκεί 15′ και οι εθελοντές του event θα σε βοηθήσουν να πάρεις μέρος και να ολοκληρώσεις τη διαδικασία.

Μην ανησυχείς αν καθυστερήσεις στο slot σου! Θα είναι εκεί το προσωπικό του TechSaloniki #5 powered by Stoiximan για να σε βοηθήσει. Το βράδυ του Σαββάτου λαμβάνεις πρόσκληση στο κινητό σου για τις συνεντεύξεις της Κυριακής 06 Οκτωβρίου.

Γιατί είναι σημαντικό να το παρακολουθήσω

Το TechSaloniki #5 powered by Stoiximan είναι μια μοναδική ευκαιρία:

  • Nα γνωρίσεις τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πληροφορικής και τεχνολογίας
  • Nα μάθεις ποια skills είναι περιζήτητα στην αγορά εργασίας
  • Nα θα συναντήσεις συναδέλφους και μέσω του networking να προκύψουν νέες ιδέες και συνεργασίες
  • Nα βάλεις τον εαυτό σου στο χάρτη των εν δυνάμει στελεχών της πόλης καταθέτοντας τα skills και το βιογραφικό σου

Δείτε 9+1 Χρήσιμα TIPS για την καλύτερη προετοιμασία σας