Όταν ο ρυθμός συναντά την ενέργεια και ο αυτοσχεδιασμός την διασκέδαση, τότε έχει έρθει η ώρα για το 4th Sensualonica Dance Festival 2024. Το  φεστιβάλ που έγινε θεσμός και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2024.

Βραβευμένοι χορευτές από όλο τον κόσμο και δάσκαλοι χορού δίνουν ραντεβού στην καρδιά της Μακεδονίας για να παρασύρουν επισκέπτες κάθε ηλικίας σε ένα τριήμερο πάρτι γεμάτο χορό και μουσική.

Όπως κάθε χρόνο, το Sensualonica Dance Festival 2024, με χορηγό επικοινωνίας τη Voria.gr, αναμένεται να προσελκύσει ρεκόρ επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φέτος το ραντεβού για χορό ξεκινά από την Αγορά Μοδιάνο την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, στις 18.00-19.00 μ.μ., με ένα δωρεάν μάθημα salsa και στη συνέχεια party για όλο τον κόσμο.

Ενώ από την Παρασκευή 16 έως την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στο Block33 θα πραγματοποιούνται καθημερινά μια σειρά από workshops, χορευτικά shows και parties.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα διεξαχθούν και τα προκριματικά του World Latin Dance Cup, του διεθνή διαγωνισμού latin χορού. Χορευτές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα διαγωνιστούν για το πολυπόθητο έπαθλο και ο νικητής θα εξασφαλίσει την συμμετοχή του για τον τελικό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο του 2025 στην Καρταχένα της Κολομβίας.

Είστε λάτρεις της bachata ή της kizomba; Μήπως δεν μπορείτε να αντισταθείτε στους ρυθμούς της salsa; Όποιο είδος χρόνου και αν προτιμάτε, το σίγουρο είναι πως το 4thSensualonica Dance Festival 2024 έρχεται για να σας παρασύρει στους ρυθμούς του για άλλη μια χρονιά.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Sensualonica Dance Festival 2024:  www.sensualonica.com.