Ποιες είναι οι δύο πιο απολαυστικές συνήθειες των διακοπών; Δύο στιγμές που μπορούν να συνδυάσουν παρέα, γεύση, ξέγνοιαστες κουβέντες και απόλαυση; Το BBQ και η θάλασσα. Η μυρωδιά των ψητών και οι ήλιος που στεγνώνει το κορμί μας μετά από μια βουτιά. Αλήθεια, θα μπορούσαμε να τα έχουμε και τα δύο μαζί;

Λίγο πριν αφήσουμε το καλοκαίρι, στις 30/8, αποχαιρετάμε τις στιγμές που ζήσαμε με το απόλυτο BBQ Party της σεζόν. Μπροστά στη θάλασσα, στο beach bar του Wet Red Rose, η Condito προσφέρει εντελώς δωρεάν μια μοναδική γευστική εμπειρία με το άρωμα από το ψημένο κρέας να δένει με εκλεκτό dressing. Όλα αυτά υπό τους ήχους του Resident DJ του Wet Red Rose που θα δίνει ρυθμό στις δροσιστικές συζητήσεις μας τη στιγμή που θα σβήνουμε με ένα από τα cocktails που σερβίρονται στο bar.

Στις 20:00, μόλις ο ήλιος πέσει και τα χρώματα γεμίσουν τον ουρανό, κάνε μια βουτιά και κλείσε τα μάτια. Άσε τη μυρωδιά του BBQ να σου δείξει το δρόμο, διάλεξε τη δική σου sauce για να συνοδεύσεις τα πιο γευστικά κρεατικά και μπες στην πιο κεφάτη παρέα BBQ που μπορείς να συναντήσεις.

Οι θερινές κουβέντες έχουν γεύση Condito και απόλαυση από τα cocktail του Wet Red Rose.

Στις 30/8 η θάλασσα σβήνει στα κάρβουνα και το καλοκαίρι φεύγει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Έλα στο BBQ Party της Παρασκευής και αποχαιρέτησέ το μαζί μας.

Info

BBQ Party
Wet Red Rose
Κουντουριώτου 117
Παραλία Νέων Επιβατών
Τ: 2392028401
Παρασκευή 30 Αυγούστου
Έναρξη: 20:00
Είσοδος ελεύθερη