Ο όρος σταθερή αξία του ταιριάζει απόλυτα μιας και είναι μια καλοκαιρινή πρόταση που έχει ξεπεράσει τις δύο δεκαετίες. Στην παραλία των Νέων Επιβατών, τόσο κοντά στη Θεσσαλονίκη, το Wet Red Rose πρωταγωνιστεί τόσο για την απόλαυση του μπάνιου με προτάσεις για όλες τις ώρες όσο και για βραδινή έξοδο συνδυάζοντας ατμοσφαιρικό περιβάλλον και δροσερά cocktails.

Καφεδάκι, βουτιές, cocktails και χαλάρωση

Το Wet Red Rose μας περιμένει από το πρωί για να πιούμε τον καφέ μας δίπλα στη θάλασσα, να χαλαρώσουμε και να κάνουμε το μπάνιο μας. Μπορείτε μάλιστα να συνοδεύσετε τον καφέ με κάποιο κρύο σάντουιτς αλλά και πιάτα, όπως σαλάτα, burger, club sandwich, hot dog και pizza, που συνδυάζονται άψογα με παγωμένη μπύρα και δροσερό κρασί στη συνέχεια της ημέρας. Άλλωστε μετά τον καφέ και παράλληλα με τις βουτιές μπορείτε να απολαύσετε μπύρες ή cocktails και να μπείτε σε απόλυτο καλοκαιρινό mood.

Ο χώρος στην παραλία είναι ιδιαίτερα περιποιημένος και για το πρωί αλλά και για ποτό το βράδυ αλλά παρέχει και ό,τι θα χρειαστείτε αν ξεκινήσετε με μπάνιο και χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες. Το βράδυ το σκηνικό αλλάζει γίνεται πιο ατμοσφαιρικό και είναι ιδανικό για μια απολαυστική καλοκαιρινή βραδιά. Μάλιστα μπορείτε να καθίσετε και στις σεζλόνγκ στην παραλία, οι οποίες παίρνουν τη θέση από τις ξαπλώστρες μετά το ηλιοβασίλεμα.

Άλλος με το καραβάκι μας

Όπως είπαμε το Wet Red Rose είναι πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη οδικώς αλλά υπάρχει και ένας ακόμη τρόπος να βρεθείτε εκεί, που αξίζει να δοκιμάσετε. Χρησιμοποιήστε τα «καραβάκια» που ξεκινούν από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης και δώστε ένα διαφορετικό ξεκίνημα στην εμπειρία σας.

Με όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να μετακινηθείτε, το Wet Red Rose σας περιμένει καθημερινά με φιλόξενο προσωπικό και διάθεση να σας εξυπηρετήσει με τον πιο φιλικό

τρόπο.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Κουντουριώτου 117, Παραλία Νέων Επιβατών

Τηλέφωνο
2392028401