Σας είχαμε ενημερώσει ότι ένας χώρος θα γέμιζε με μυρωδιά του φρεσκοκομμένου ελληνικού καφέ, που αλέθεται στο κατάστημα, και με πολλά επιλεγμένα προϊόντα τα Μουδανιά. Αυτή η στιγμή έφτασε και πλέον το «Καρπών Γαία» μας υποδέχεται καθημερινά και φροντίζει να συνδέσει το άρωμα και τη νοσταλγία μιας άλλης εποχής με τις σύγχρονες ποικίλες γεύσεις προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους.

Οι ιδιοκτήτες του, με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο καθώς διαθέτουν και άλλο κατάστημα στον δήμο Πέλλας, φροντίζουν για το συνδυασμό ποιότητας και καλών τιμών.

Βουτήματα, κεράσματα και πολλές εκλεκτές γεύσεις

Τι θα βρούμε περνώντας το κατώφλι του «Καρπών Γαία»; Έναν ολόκληρο κόσμο γεύσεων για όλες τις περιστάσεις. Αφράτα βουτήματα για να συνοδεύσουν αρωματικούς καφέδες και άλλα ροφήματα, προτάσεις για γλυκά κεράσματα, ποικιλία από μπάρες σοκολάτας και κρασιά από οινοποιεία της Χαλκιδικής αλλά και κομπόστες.

Δε θα μείνουμε όμως σ’ αυτά. Μια μεγάλη σειρά από κριτσίνια, βότανα, ξηρούς καρπούς, δημητριακά, αποξηραμένα φρούτα, τοπικό μέλι, ταχίνι θα ενισχύσουν και όσους θέλουν προϊόντα για την καθημερινή τους διατροφή.


Να τονίσουμε, μάλιστα ότι όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο «Καρπών Γαία» προέρχονται από πιστοποιημένους παραγωγούς.

Κατά την περίοδο των εορτών μάλιστα το «Καρπών Γαία» αποτελεί ιδανική επιλογή για να συνθέσετε καλάθια δώρων που σίγουρα δε θα περάσουν απαρατήρητα από τους εορτάζοντες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Το «Καρπών Γαία» είναι ένας φιλόξενος χώρος για τους φίλους των γεύσεων, της παράδοσης και της ποιότητας.

Εθνικής Αντιστάσεως 27, Νέα Μουδανιά
Τηλ: 6972874380