Το δεύτερο ΝΟΝ rooftop της 14ης season έρχεται την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 στην ταράτσα του The Met Hotel. Τα τελευταία χρόνια, τα ΝΟΝ rooftop parties έχουν φιλοξενήσει διάσημα ονόματα από το ευρύ φάσμα της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, και αποτελούν τα καλοκαιρινά residences των καλλιτεχνών της ΝΟΝ.

H Carlita γεννημένη και μεγαλωμένη στην Τουρκία συνιστά μια από τις πιο εκλεκτικές και συναρπαστικές καλλιτέχνιδες της ηλεκτρονικής dance μουσικής βιομηχανίας. Η καλλιτέχνιδα χαρακτηρίζεται τόσο για τις ποικιλόμορφες εμφανίσεις της σε διάφορα φεστιβάλ και events σε όλο τον κόσμο, -όπως το Circoloco, το Burning Man και το Cerle στα Cinecitta studios στη Ρώμη- όσο και για τις συνεργασίες της με διάφορους οίκους υψηλής μόδας -Fendi, Jimmy Choo, Loui Vuitton κ.α-. Η Carlita φέτος το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο πρώτο της album με στόχο να θολώσει τα όρια μεταξύ μουσικής, προσωπικότητας, σχεδιασμού και εμπειρίας, χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα όπως το φως και τον ήχο μέχρι τη μυρωδιά και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Μέσα σε αυτή την εκπληκτική συγκυρία, ο Έλληνας μαέστρος Echonomist, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ταράτσα του The Met Hotel, και εμείς στην οικογένεια της ΝΟΝ έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Ο Έλληνας παραγωγός με κυκλοφορίες σε δισκογραφικές εταιρείες όπως η Kompakt, η Innervisions, η Afterlife και συνεργασίες με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως ο Dixon, WhoMadeWho, Αme και οι Tale of us, θα πλαισιώσει τη βραδιά με τον επιθυμητό “ήχο” που όλοι οι καλλιτέχνες λαχταρούν. Ο Echonomist παίζει μουσική με αδιάκοπο πάθος και ακεραιότητα. Καλλιτέχνης αλλα και ερμηνευτής, ο Echonomist με όχημα την αγάπη του να εξελίσσεται διαρκώς και να παράγει ηλεκτρονικό ήχο εξαιρετικού υψηλού επιπέδου, προσφέρει στο κοινό μουσικές επιλογές βαθιά συναισθηματικές και γεμάτες ενέργεια. Σε κάθε του εμφάνιση, ο έλληνας μαέστρος παρουσιάζει μια ευρεία επιλογή κομματιών από τη δισκογραφία του αλλά και από τη δισκογραφία άλλων καλλιτεχνών· με αυτό τον τρόπο, ο Echonomist κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, εκφράζοντας παράλληλα την δημιουργικότητα του ως καλλιτέχνης.

Την ιδιαίτερη βραδιά θα πλαισιώσει ο Ison χαρίζοντάς την μοναδική αισθητική του μέσα από ένα dj set γεμάτο απoλλώνια αρμονία και διονυσιακή έκσταση, προσφέροντας νέα μουσικά μονοπάτια στο κοινό μέσα από ένα αναπάντεχο μουσικό ταξίδι αυτογνωσίας.

 

info
Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024
The Met Hotel, 26ης Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη

#SPRING IN THE CITY_ Ζωντανή Μουσική