Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης, με φορέα υποδοχής τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στον εορτασμό της ημέρας της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί με τίτλο: ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΥΣΕΩΝ: Γεύσεις Ιστορίας της Ε.Ε., τη Δευτέρα 27 Μαΐου (ώρα 19:30- 21:30) στον προαύλιο χώρο της Βίλα Μπιάνκα, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Διαδημοτικής Συνεργασίας,  κυρίου Γάκη.

Τα 27 κράτη- μέλη που συναποτελούν την Ευρωπαϊκή Ένωση θα εκπροσωπηθούν από αντίστοιχα εδέσματα και ποτά, σε μια εκδήλωση που συνδυάζει γαστρονομία και ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης ανήκει στη μεγάλη οικογένεια των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης με περισσότερα από 400 κέντρα στην Ε.Ε. και δεκαπέντε στην Ελλάδα. Τα κέντρα έχουν συγκεκριμένα καθήκοντα επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών τοπικά για ευρωπαϊκά θέματα. Με τη διοργάνωση δραστηριοτήτων πληροφόρησης και συμμετοχής, ενισχύουν την ευαισθητοποίηση  των πολιτών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επωφελούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωσης σε καθημερινή βάση, τονίζοντας παράλληλα την προστιθέμενη αξία της.

Το EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης είναι επισκέψιμο και παρέχει τις υπηρεσίες του ΔΩΡΕΑΝ, Δευτέρα με Παρασκευή 09.00- 15.00, στην έδρα του, Κυδωνιών 2 (περιοχή Ποσειδωνίου)  και διαδικτυακά.

Για περισσότερες πληροφορίες:  [email protected]

 

info
Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 (ώρα 19:30- 21:30)
Villa Bianca, Βασιλίσσης Όλγας 180 (Δημοτική Πινακοθήκη)

#SPRING IN THE CITY_ Αφιερώματα - Θέματα