Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις των Ελληνικών Προϊόντων. Το Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα για να μας «σερβίρει» γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Από τις 15/11/2019 μέχρι τις 15/01/2020 τα ελληνικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους. Εδώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε, να τα δοκιμάσετε, να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά workshops για την παραγωγή τους και masterclasses για την καθημερινή τους κατανάλωση.

Τα Thinkgreen Natural Goods στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Η εταιρεία thinkgreen Natural Goods ιδρύθηκε τον Μάιο του 2003 από άτομα με γνώση στα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας από το 1988. Αν και η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003, η προσπάθεια ξεκίνησε έξη χρόνια νωρίτερα. Τα στελέχη της εταιρείας όργωσαν την ελληνική επαρχεία, προκειμένου να βρεθούν οι βιολογικές καλλιέργειες με τις προαπαιτούμενες διαδικασίες και προδιαγραφές. Αφού εντοπίστηκαν οι κατάλληλες πρώτες ύλες ξεκίνησαν οι δοκιμές για την εξεύρεση των παραδοσιακών μονάδων που θα εξυπηρετούσαν την παραγωγή και συσκευασία των ζητούμενων προϊόντων.

Αφότου ολοκληρώθηκε κι αυτό το βήμα η εταιρεία πέρασε στο στάδιο σύστασης και υλοποίησης των στόχων της. Σήμερα καλύπτουν την ελληνική αγορά, όπως και αγορές 17 χωρών στο εξωτερικό. Πέραν των παραγωγικών μονάδων διαθέτουν για την εξυπηρέτηση των πελατών δύο αποθήκες ετοίμων προϊόντων. Μία στην βόρεια Ελλάδα και μία στην Γερμανία. Συμμετέχουν τακτικά σε διεθνείς εκθέσεις βιολογικών, παραδοσιακών και premium προϊόντων. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο του καλού ποιοτικού τροφίμου, στην κατηγορία των βιολογικών προϊόντων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με βάση κυρίως την ελληνική και κατ’ επέκταση την μεσογειακή διατροφή, με εκλεκτά υλικά από ελεγμένες βιολογικές καλλιέργειες.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

ΤΟΝΟΣ YELLOFIN σε άλμη με βιολογικό ανθόνερο ελληνικών βοτάνων, 150gr

ΓΑΥΡΟΣ σε βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο,100gr

ΣΑΡΔΕΛΑ σε βιολογικο ελληνικό ελαιόλαδο,100gr

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΣΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΓΑΥΡΟΥ σε βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο,50gr

ΕΛΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ Χαλκιδικις βιολογικες χωρίς κουκουτσι σε άλμη, βάζο 370γρ.

ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ βιολογικες χωρίς κουκουτσι σε άλμη με ξυδι, βάζο 370γρ.