Το «Tzaki-Ho» είναι ένα από τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο Thessaloniki Restaurant Days 2021 και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου μπορείτε να απολαύσετε σε προνομιακή τιμή το μενού που θα δείτε παρακάτω, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Η κράτηση μέσω της φόρμας που θα βρείτε στο τέλος του κειμένου είναι απαραίτητη.

Το εστιατόριο

Μας μυεί στην “country eating” φιλοσοφία και. To βραβευμένο Tzaki-Ho αποτελεί την ιδανική αφορμή ν’ ανεβούμε ξανά στον Χορτιάτη και ανέβασε το επίπεδο, μ’ ένα μενού που περιλαμβάνει επιλεγμένα κρέατα από Ελλάδα και εξωτερικό, προτείνοντας διαφορετικές, κατά περίσταση, κοπές. Αντίστοιχες δελεαστικές προτάσεις έχει για όλα τα ορεκτικά και τις σαλάτες που προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές που δεν απέχουν πάνω από 15 χιλιόμετρα, ώστε να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον. Κάθε γεύμα ολοκληρώνεται μ’ ένα καλό κρασί, άλλη μια εξειδίκευση της ομάδας, αφού διαθέτει μία απ’ τις μεγαλύτερες λίστες της Ελλάδας (που φτάνει τις 400 ετικέτες). Οι meat lovers έχουν κάθε λόγο να πίνουν στην υγειά του.

Το Προνομιακό Μενού

Ατομικό Menu

Χορτόπιτα
Βλήτα, σπανάκι baby, κατσικίσια φέτα, κατίκι Δομοκού, φύλλο κρούστας

Καβουρμάς
Κρεμά γραβιέρας, τσίλι, αυγό ποσέ, καρπάτσιο τρούφας

Κυρίως πιάτο
Κόντρα μπριζόλα γάλακτος Ευβιότοποι, Εύβοια (βιολογική)

Ή

Πικάνια Μαύρου Χοίρου (Greco Negro), Χαλκιδική (βιολογική)

Τιμή / άτομο: 37,5€


Περιοχή
Χορτιάτης

Διεύθυνση
Απόστολου Δράγου 2

Ώρες λειτουργίας
13:00 – 02:00

Δευτέρα Κλειστά

Κάντε την κράτησή σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και καλή σας απόλαυση!

Thessaloniki Restaurant Days-Tzaki-Ho-Φόρμα Κράτησης

Όνομα*

Επώνυμο*

Τηλέφωνο*

Εmail*

Ημερομηνία Κράτησης*

Αριθμός ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.