Το «Mangiare Gastro Bar» είναι ένα από τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο Thessaloniki Restaurant Days 2021 και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου μπορείτε να απολαύσετε σε προνομιακή τιμή το μενού που θα δείτε παρακάτω, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Η κράτηση μέσω της φόρμας που θα βρείτε στο τέλος του κειμένου είναι απαραίτητη.

Το εστιατόριο

Σ’ έναν από τους πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου, στη γωνία Κομνηνών και Μητροπόλεως, οι εμπνευσμένες από την Ιταλική κουζίνα γεύσεις συνοδεύουν τον καφέ, το Aperitivo και το κρασί σας με ιδανικό τρόπο. Από νωρίς το πρωί ο πρώτος καφές της ημέρας ήδη έχει άρωμα Ιταλίας και από τις 8:30 η κουζίνα προτείνει επιλογές για πρωινό. Σ’ ένα χαλαρωτικό περιβάλλον και κάτω από τη σκιά των δέντρων, απολαμβάνετε από τις 13:00 και μετά το υπόλοιπο μενού, όπου η pizza, τα calzone, η pasta αλλά και μικρά πιάτα που συνοδεύουν τα Aperitivo Spritz, το κρασί ή τα cocktails ολοκληρώνουν τη γευστική εμπειρία.

To προνομιακό Menu

Επιλογή από το μενού του Mangiare

Μία σαλάτα

Πιάτο ζυμαρικών ή ριζότο ή pizza

Ένα ποτήρι κρασί

Panacotta ή Tiramisu

Τιμή / άτομο: 20€

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Μητροπόλεως 20, Θεσσαλονίκη

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Κυριακή 07:00-01:00

Κάντε την κράτησή σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και καλή σας απόλαυση!

Thessaloniki Restaurant Days-Mangiare Gastro Bar-Φόρμα Κράτησης

Όνομα*

Επώνυμο*

Τηλέφωνο*

Εmail*

Ημερομηνία Κράτησης*

Αριθμός ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.