Αναβάλλεται λόγω καιρού η σημερινή συνυαλία της Καίτης Γαρμπή στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δυστυχώς και παρά την ανταπόκριση του κοινού και τη μεγάλη θέληση των καλλιτεχνών, η προγραμματισμένη για αύριο 12/6 συναυλία της Καίτης Γαρμπή στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2023, αναγκαστικά μεταφέρεται για την Δευτέρα 3 Ιουλίου, λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά και των προβλέψεων που υπάρχουν για αύριο.

Η παραγωγή κι όλοι οι συντελεστές, έχουν δουλέψει πολύ για αυτό και δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να κινδυνεύσει το τελικό αποτέλεσμα και πρωτίστως η ασφάλεια τεχνικών κι εργατικού προσωπικού, οι οποίοι θα έπρεπε από σήμερα να ξεκινήσουν να στήνουν τον εξοπλισμό. Όλοι θυμόμαστε εξάλλου πως και πέρσι περάσαμε μια περιπέτεια δύο ημερών για τον ίδιο λόγο.

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί θα ισχύσουν κανονικά στη νέα ημερομηνία, ενώ τα εναπομείναντα θα αφορούν κατευθείαν πλέον την 3/7 είτε τα προμηθευτείτε ηλεκτρονικά, είτε από το ταμείο του Φεστιβάλ και τα καταστήματα Σάρωθρον και Διώροφον, όπου πωλούνται hard copies.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση και σας περιμένουμε όλους στο νέο ραντεβού!

Καίτη Γαρμπή
Δημήτρης Σχοινάς
Ηλίας Παλιουδάκης
Musayeta Entertainment
Kazandb Concerts
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών