Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και αυτό που αναζητάμε είναι μία ανάσα δροσιάς, χωρίς να χρειαστεί να πάμε και πολύ μακριά. Με αφορμή τις υψηλές θερμοκρασίες ο Όμιλος Imperial Hospitality σας προσκαλεί στον νέο πολυχώρο εκληλώσεων Imperial Port | Convention Club, που άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του σε μια περιοχή – σήμα κατατεθέν, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης – 26ης Οκτωβρίου 59.

Μόλις με 10€ είσοδο μπορείτε να βρεθείτε σε έναν μοντέρνο, πολυτελή χώρο, που διαθέτει μία ιδιαίτερα καλαίσθητη εξωτερική πισίνα, η οποία λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 το πρωί και είναι η ιδανική επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Θα εντυπωσιαστείτε από τα jacuzzi, τις αναπαυτικές ξαπλώστρες οι οποίες μπορούν να μετατραπούν σε καναπέδες, τους υδάτινους καταρράκτες, τα δροσερά signature cocktails του pool bar και τις μοναδικές προτάσεις του comfort menu του chef.

Επίσης, προσφέρει μοντέρνους και πλέον σύγχρονους χώρους εκδηλώσεων ικανούς να καλύψουν πολλές και ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις, διαθέτοντας αίθουσες που μπορούν να φιλοξενήσουν από 10–1000 άτομα ανά δεξίωση, συνέδρια με σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, επαγγελματικά meetings, καθώς και privet εστιατόριο fine dining, έτοιμο να σας συμπαρασύρει σε ένα μοναδικό ταξίδι απόλαυσης για όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: Imperial Port: Το νέο talk of the town έφερε συνδυασμό «αρωμάτων» από Miami & Dubai

Η πρόσβαση στο χώρο ο οποίος είναι κυριολεκτικά μια ανάσα από το κέντρο είναι πολύ εύκολη, αφού δίπλα στην είσοδο του υπάρχει στάση του λεωφορείου του ΟΑΣΘ. Όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους μέσο μεταφοράς μπορούν με την είσοδο τους να παρκάρουν στον χώρο στάθμευσης, εντελώς δωρεάν.

Κάντε τώρα τη κράτηση σας και πάρτε μια ανάσα δροσιάς σε έναν χώρο που ορίζει τη μοντέρνα πολυτέλεια.

Imperial Port | Convention Club Thessaloniki