Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση πως η σειρά Dahmer- Monster: The Jeffrey Dahmer Story θα επιστρέψει για δύο (!) ακόμη σεζόν, χωρίς όμως τον…Ντάμερ, το Netflix έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και σε μια άλλη επιτυχημένη σειρά του «χρυσού διδύμου» των Ryan Murphy και Ian Brennan.

Ο λόγος για τη σειρά μυστηρίου The Watcher η οποία μάθαμε ότι θα επιστρέψει για 2η σεζόνστο Netflix. Η εν λόγω σειρά μυστηρίου που πρωταγωνιστούν οι Naomi Watts (Mulholland Drive)και Bobby Cannavale (Mr. Robot) βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Εξιστορεί την υπόθεση μιας οικογένειας που λάμβανε απειλητικά μηνύματα από έναν άγνωστο stalker με την ονομασία «Παρατηρητή», τρομοκρατώντας τους για το γεγονός ότι μετακόμισαν στη νέα τους έπαυλη στα προάστια του New Jersey.

Πότε έρχεται η 2η σεζόν του The Watcher

Ακόμη είναι νωρίς για να γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει ο 2ος κύκλος μιας και το Netflix δεν δημοσίευσε κάποια περαιτέρω πληροφορία.

Θα επιστρέψει το cast στη 2η σεζόν; 

Άγνωστο μέχρι στιγμής εάν θα επιστρέψουν οι ίδιοι χαρακτήρες για τον 2ο κύκλο. Ωστόσο να αναφέρουμε ότι το cast αποτελείται από τους Naomi Watts, Bobby Cannavale, Mia Farrow, Jennifer Coolidge, Isabel Gravitt, Terry Kinney, Margo Martindale, Richard Kind, Henry Hunter Hall, Joe Mantello και Luke David Blumm.

Η ιστορία της 1ης σεζόν είχε ως εξής: 

Όταν η οικογένεια Μπράνοκ μετακομίζει στο σπίτι των ονείρων της στα προάστια, σύντομα η ζωή της γίνεται κόλαση. Τα σκοτεινά γράμματα από κάποιον που αυτοαποκαλείται «The Watcher» αποτελούν την αρχή, καθώς ξετυλίγονται τα δυσοίωνα μυστικά της γειτονιάς. Εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του περιβόητου σπιτιού «Watcher» στο Νιου Τζέρσι.

Η 1η σεζόν του The Watcher είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Πηγή: unboxholics.com