Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έκανε πρεμιέρα στο Netflix (Ελλάδα και Κύπρο) στις 19 Δεκεμβρίου και συνεχίζει να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος; Η δραματική σειρά παραμένει μέσα στην πεντάδα εδώ και δύο μήνες που είναι διαθέσιμο.

Πιο συγκεκριμένα, το Maestro βρισκόταν στην 1η θέση του Top 10 για αρκετές εβδομάδες από τη στιγμή που κυκλοφόρησε και τώρα έχει πέσει στην 4η θέση και βρίσκεται κάτω από τα Ginny & Georgia, The Snow Girl και Physical: 100. Έτσι, φαίνεται ότι οι Έλληνες συνεχίζουν να βλέπουν την ελληνική σειρά, η οποία έχει ήδη ανανεωθεί για 2η σεζόν.

Πότε αναμένεται να προβληθεί η 2η σεζόν στο Netflix;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε αποκαλύψει παλιότερα ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε περίπου δύο μήνες και πώς αυτόν τον καιρό σκοπεύει να ολοκληρώσει το σενάριο για τα 4 πρώτα επεισόδια. Μάλιστα, στο νέο κύκλο θα δείτε και νέα πρόσωπα, ενώ η σειρά πρόκειται να ολοκληρωθεί.

Η επίσημη πλοκή της σειράς αναφέρει τα εξής:

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Το Maestro παίζει αποκλειστικά μέσα από το Netflix.