Στο Thalatta Kalamitsi Village Camp, εκτός από το πανέμορφο τοπίο, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για ξέγνοιαστες διακοπές.


Εστιατόριο self-service, ψητοπωλείο, ουζερί, super market, πιτσαρία και καπνοπωλείο. Όλα τα προϊόντα που θα απολαύσετε στο ουζερί και στο ψητοπωλείο είναι βιολογικής παραγωγής σε λαχανόκηπους που έχουν δημιουργηθεί μόνο για εσάς. Επίσης, διαθέτει άρτια οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, με γήπεδα (μπασκετ, τέννις, ποδόσφαιρο) και εξοπλισμένο γυμναστήριο, μεγάλη πισίνα, σάουνα καθώς και παιδική χαρά. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας διεξάγονται οργανωνμένες δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, ενώ υπάρχει και υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων.

Το «thalatta kalamitsi village camp» προσπαθεί μέσα από τις παροχές του να καλύψει όλες τις ανάγκες του εναλλακτικού τουρισμού, από τα σταθερά καταλύματα έως τις μικρές σκηνές.

Ανήκει στην υψηλότερη κατηγορία που υπάρχει στην Ελλάδα, στην Α, και φιλοδοξεί να διεκδικήσει (από τη στιγμή που αντίστοιχη θα ισχύσει και στην Ελλάδα) την Ευρωπαϊκή διάκριση των 4 αστέρων.


Σε ένα κατάφυτο περιβάλλον, κάτω από την σκιά πυκνών δεντροστοιχιών (πεύκων και υπεραιωνόβιων ελιών) οι φιλοξενούμενοι έχουν την δυνατότητα να εγκαταστήσουν τα δικά τους κατασκηνωτικά μέσα ή να επιλέξουν ανάμεσα στις σκηνές, τα τροχόσπιτα, τις ξύλινες τροχοσκηνές και τις τροχοβίλες που προσφέρονται από το thalatta kalamitsi village camp.

Περιοχή: Χαλκιδική
Διεύθυνση: Καλαμίτσι