Ένα παραδοσιακό πέτρινο κτίριο κυριολεκτικά μπροστά στη θάλασσα, αφού απέχει λίγα μέτρα από την παραλία του Ν. Μαρμαρά, μας συστήθηκε το καλοκαίρι του 2018 και συνεχίζει φέτος ανανεωμένο την καλοκαιρινή του διαδρομή. Το «Κάστρο» συνδυάζει άνετη διαμονή, πρωινό και φαγητό για όλους, μια φιλόξενη αυλή, ανανεωμένο του lounge και ένα beach bar, ακριβώς μπροστά του για να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας «ψαγμένη» μουσική και cocktails. Επίσης, απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο του Ν. Μαρμαρά και αυτή είναι μία ακόμη άνεση, που σας παρέχει.

Μια ολοκληρωμένη και ποιοτική πρόταση τόσο για όσους το επιλέξουν για τη διαμονή τους, όσο και για εκείνους που θα το προτιμήσουν για φαγητό, ποτό αλλά και το μπάνιο τους στο beach bar.

 

Διαμονή σε ανακαινισμένα δωμάτια

Το «Κάστρο» διαθέτει επτά δωμάτια στον όροφο. Τα πέντε με θέα στη θάλασσα και τα δύο «κοιτάζουν» στο βουνό. Τρία από τα δωμάτια είναι τρίκλινα που σημαίνει ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν μεγαλύτερη παρέα ή ένα ζευγάρι με παιδί. Μάλιστα είναι ανακαινισμένα και μας περιμένουν για να βάλουμε και εμείς την ανανεωμένη καλοκαιρινή μας διάθεση. Τόσο στην αυλή του, όσο και στο beach bar έχουν γίνει πολλές αλλαγές με νέο σαλόνι, μαξιλάρες και άλλες προσθήκες.

Specialty coffee, πρωινό και νέο μενού για ενοίκους και μη

Ο καφές είναι ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο των προτάσεων, αφού έχει επιλεγεί ως ένας specialty coffee ενώ μπορείτε να απολαύσετε πρωινό και brunch με επιλογές από τον ανανεωμένο κατάλογό του.

Όπως αναφέραμε το πρωινό, το brunch αλλά και κάθε πρόταση σε snacks αλλά και για ολοκληρωμένο γεύμα είναι στη διάθεση όλων και όχι μόνο των ενοίκων. Απλώς, το πρωινό είναι δωρεάν για τους διαμένοντες στα δωμάτια.

Γενικότερα σε ό,τι αφορά τις γεύσεις επιλέγει προϊόντα από παραγωγούς της περιοχής και αυτό είναι χαρακτηριστικό της φροντίδας των ανθρώπων του Κάστρου για την ποιότητα που παρέχουν στις υπηρεσίες τους. Μέλι, μαρμελάδες, τυροκομικά, φρούτα, ελιές, ελαιόλαδο και πολλά ακόμη προϊόντα της Χαλκιδικής έρχονται – κυριολεκτικά – στο πιάτο σας.

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα αλλαγή είναι αυτή του μενού. Πλέον εκτός από τα γνωστά snacks και την pizza, συναντούμε και πιο «εστιατορικές» προτάσεις, όπως τα πιάτα ζυμαρικών και τα ντόπια κρέατα αλλά και μεζεδάκια με γεύση Ελλάδας για το ουζάκι ή το τσιπουράκι. Το μενού μπορείτε να το απολαύσετε τόσο στην αυλή και το σαλόνι, όσο και στο beach bar.

Μια ολοκληρωμένη και φιλόξενη πρόταση

Όπως είπαμε το Κάστρο απέχει ελάχιστα μέτρα από τη θάλασσα και έτσι από την αυλή του μετά το πρωινό πηγαίνεις στο beach bar, ακριβώς απέναντι και συνεχίζετε απολαμβάνοντας το μπάνιο σας με καφεδάκι, από επιλεγμένο ειδικό χαρμάνι, όπως είπαμε, δροσιστικούς χυμούς αλλά και cocktails, όπως αυτά που σερβίρει η ομάδα του Urania Rooftop Bar στη Θεσσαλονίκη, που σημαίνει ότι η ποιότητα των υλικών και η φαντασία των bartenders είναι ο λόγος που πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσετε. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, άλλωστε, και εδώ το γνωρίζουν καλά.

Η μουσική είναι ιδανική για να χαλαρώσετε με ήχους jazz, eclectic, bossa nova. Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει. Μια από τις ιδιαίτερες προτάσεις είναι οι κινηματογραφικές προβολές που παραπέμπουν σε ατμόσφαιρα θερινού σινεμά. Γενικότερα μια ανήσυχη ομάδα ανθρώπων θέλει να σας μεταδώσει την εμπειρία των ποιοτικών διακοπών αλλά και των σύντομων αποδράσεων για όσους είστε κοντά.

 

Το μεγάλο του πλεονέκτημα, πέρα από τα παραπάνω, είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι του, που φροντίζουν να έχουν περιποιημένους και καθαρούς όλους τους χώρους και να σας εξυπηρετούν πάντα με τον καλύτερο τρόπο και με την πλέον ευγενική διάθεση. Αποτυπώνεται, άλλωστε, αυτό και στις κριτικές Ελλήνων και ξένων επισκεπτών σε διάφορες πλατφόρμες.

Αυτό το «Κάστρο» δεν είναι απόρθητο, όπως έχετε καταλάβει, αλλά φιλόξενο και γι’ αυτό προτείνουμε να το ανακαλύψετε.

Info
Παραλία Νέου Μαρμαρά
Σιθωνία, Χαλκιδική
Τ: 2375072748
Facebook: TO KASTRO
Instagram: tokastro

Website: www.tokastro.com
Instagram: @tokastro