Πώς μπορείς να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας; Πώς μπορείς να βάλεις στη ζωή σου κάτι το οποίο θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τη διαδρομή για τη δουλειά και τις εξόδους στην πόλη σου; Οι εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή σου είναι εκείνες από τις οποίες μόλις επιστρέψεις αισθάνεσαι γεμάτος. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα ταξίδι. Αλλιώτικο. Ένα ταξίδι που θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Και ανθρώπους. Σε ένα ταξίδι αυτό είναι το σημαντικότερο. Άνθρωποι με διάθεση, που θα σε ανεβάσoυν δημιουργώντας ένα κλίμα το οποίο θα ενώσει την παρέα. Που μπαίνουν μαζί σου σε ένα βαν και φεύγουν για χώρες και μέρη με τις μουσικές και τα παιχνίδια να ακούγονται από τα ανοιχτά παράθυρα. Το πρώτο απ’όλα είναι μια αφορμή. Μία αφορμή για το σωστό ταξίδι. Και οι Θεσσαλονικείς την έχουν βρει. Το όνομα αυτής; Altervan.

Ένα εναλλακτικό ταξιδιωτικό πρακτορείο

Τα καλύτερα και πιο οργανωμένα roadtrip που έχεις δει, ξεκινάνε από τη Θεσσαλονίκη και από το ταξιδιωτικό αυτό πρακτορείο που προσφέρει εναλλακτικές εμπειρίες για λίγους. Μία παρέα 9 ατόμων ενώνεται ταξιδεύοντας μέσα σε ένα βαν εξερευνώντας διαφορετικούς προορισμούς. Στη διαδρομή αυτή δεν είσαι μόνος, ούτε ανήκεις σε κάποιο πλήθος που χάνεται μέσα στον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν. Αντίθετα ανήκεις σε ένα group ανθρώπων που δένονται μέρα με τη μέρα, ανακαλύπτοντας τον κόσμο με τον πιο όμορφο τρόπο.

Κάθε σταθμός ένα διαμέρισμα που σας ενώνει

Από την πρώτη στιγμή που η διαδρομή σας θα ξεκινήσει και η μουσική που σας αρέσει θα δώσει ρυθμό στα χιλιόμετρα που διανύετε, από τότε που θα αρχίσουν τα παιχνίδια και θα γνωριστείτε καλύτερα, θα έχετε σχηματίσει την παρέα εκείνη που θα κάνει το ταξίδι ακόμη πιο απολαυστικό. Αντί για ξενοδοχεία θα μένετε σε διαμερίσματα, με τα μπαλκόνια να γεμίζουν από τις κουβέντες και τα γέλια σας, με το σαλόνι να γίνετε το μέρος που όταν γυρνάτε απ’έξω θα μοιράζεστε όλα όσα ζήσατε.

Οι προορισμοί

Το 9θέσιο βαν σας θα περάσει από προορισμούς και μέρη που θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας. Χώρες, πόλεις και τοπία που αλλάζουν κάθε μέρα ή κάθε δύο μέρες, με περιηγήσεις σε αξιοθέατα και ξενάγηση από τον οδηγό για σημαντικές πληροφορίες του ταξιδιού, ο οποίος θα σας ενημερώσει για όλα όσα πρέπει να ξέρετε στον κάθε σταθμό.

Οι νέες διαδρομές ξεκινάνε και σας περιμένουν

Μη περιμένετε. Η καλύτερη στιγμή για να σπάσετε τη ρουτίνα και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας είναι τώρα. Και τα δύο ταξίδια που οργανώνονται για το επόμενο διάστημα θα σας συναρπάσουν. Το Ultimate Roadtrip και το Gluhwein Roadtrip αρχίζουν από τη Θεσσαλονίκη για να φτάσουν σε όλα εκείνα τα σημεία που διαμορφώνουν την απόλυτη πορεία με εμπειρίες και εικόνες που πρέπει να εξερευνήσεις. To Ultimate Roadtrip περιλαμβάνει επισκέψεις σε Ντουμπρόβνικ, λίμνες Πλίτβιτσε, Λιουμπλιάνα, Ζάγκρεμπ, Βιέννη, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα, Βελιγράδι και Ζλατιμπορ. Οι χώρες που διανύονται με το βανάκι σας είναι οι: Σερβία, Κροατία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Σλοβενία, Αυστρία, Σλοβακία και Ουγγαρία. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μερικοί από τους πιο όμορφους προορισμούς ξεδιπλώνονται μπροστά σας.

Στο Gluhwein Roadtrip θα εξερευνήσετε το Χάλστατ, τη λίμνη Μπλεντ, τη Λιουμπλιάνα, το Ζάγκρεμπ, τη Βιέννη, τη Βουδαπέστη, το Βελιγράδι, ενώ το team σας θα διασχίσει τη Σερβία, την Αυστρία, την Ουγγαρία και την Σλοβενία ενώ θα ανακαλύψετε και το άρωμα, τη γεύση και το mood των Χριστουγεννιάτικων αγορών δοκιμάζοντας από το Gluhwein, το ζεστό κρασί που θα σας κάνει να θυμάστε τη γεύση της εμπειρίας σας ακόμη και όταν επιστρέψετε.

Για τις μεγαλύτερες εμπειρίες αρκεί μια καλή παρέα, ένα βαν και μία αφορμή. Τώρα την έχεις. Altervan. 

 

Επισκεφθείτε το Altervan στο website και στα social media:
Instagram: @altervan_roadtrips
Facebook: @altervan_roadtrips
website: www.altervan.com