Καλοκαίρι σημαίνει χορός κάτω από τα’ αστέρια. Σκαρφαλωμένο ψηλά σε μια πλαγιά πάνω από τις Μπενίτσες, στην αγκαλιά του Angsana Corfu, το Vertigo Skybar, μετά από το εντυπωσιακό του ντεμπούτο το 2022, βάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη της διασκέδασης, εγκαινιάζοντας τη σεζόν με ένα πάρτι που συμπίπτει με την πρώτη Πανσέληνο του καλοκαιριού.

Σε ένα σκηνικό βγαλμένο από κινηματογραφικό πλάνο, σαν βεράντα ενός Κερκυραϊκού
αρχοντικού, το Vertigo Skybar ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο μοντέρνο και το vintage με
υφάσματα να χορεύουν στο αεράκι, χαλιά στο πάτωμα, μικρές γωνιές για λίγη απομόνωση και ακόμη και γωνιές για να καπνίσει απολαύσει κανείς shisha χαλαρώνοντας. Ο τρόπος που είναι φωτισμένο το bar Θα κάνει τους πιο κοσμοπολίτες ανάμεσα στους επισκέπτες να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να βρίσκεται στην κορυφή ενός ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη.

Όμως όχι, ακόμη καλύτερα, το bar που έχει θέσεις και διαμορφωμένους χώρους τόσο για όρθιους όσο και καθήμενους guests, βρίσκεται ψηλά πάνω από τη θάλασσα, σε ένα νησί μοναδικό, που ξεχωρίζει για την ιστορία και την κουλτούρα του.

Η καρδιά του νησιού χτυπάει στο Vertigo, ένα bar που κόβει την ανάσα με τη θέα του, συναρπάζει με τη μουσική του και ξαφνιάζει με την προνοητικότητά του να συμπεριλάβει όλο και περισσότερους στη γιορτή του καλοκαιριού.

Γιατί το Vertigo είναι κάτι παραπάνω από ένα dance club ή ένας χώρος συνάντησης των πιο
ζωντανών ανθρώπων που απολαμβάνουν την καλοκαιρινή ραστώνη. Στους δύο συγκοινωνούντες χώρους του, το Vertigo Skybar και το Vertigo Restaurant. Στο δεύτερο, μπορεί να έρθει κανείς με τα παιδιά του και να απολαύσει ένα μενού έκπληξη με προϊόντα από ντόπιους μικρούς παραγωγούς και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όλα από την Κερκυραϊκή γη και θάλασσα.

Ένας χώρος ανάμεσα στη γη και τον ουρανό, που συγκεντρώνει όλη την υπέροχη ενέργεια αυτού του καταπράσινου, μυθικού νησιού, και διαθέτει τους κατάλληλους χώρους για να απολαύσει κανείς ένα ελαφρύ δείπνο, στο Vertigo restaurant, πριν αφεθεί στις ευφάνταστες δημιουργίες των mixologists, τα περίφημα, εμπνευσμένα από την ιστορία της Κέρκυρας signature cocktails του Vertigo Skybar.