Η ευεξία, η χαλάρωση, η αναζωογόνηση έχουν ιδιαίτερη σημασία και βοηθούν την αρμονική σχέση σώματος και πνεύματος. Είναι μία από τις φροντίδες που χρειάζεται ο οργανισμός και ο εαυτός μας. Το Tao Way Massage & Wellness Center είναι ένας ιδανικός χώρος για «επενδύσετε» στην προσωπική σας χαλάρωση και να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών. Διάφορες τεχνικές μασάζ σε συνδυασμό μ’ ένα περιβάλλον που συμπληρώνει ό,τι χρειάζεται για την αναζωογόνηση σας και την ηρεμία, σωματική και εσωτερική, είναι στη διάθεσή σας.

Φυσικά, μπορείτε να συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο προσωπικό για το είδος και την τεχνική που θα ταίριαζε στις ανάγκες σας. Από το χαλαρωτικό μασάζ, το μασάζ βαθέως ιστού, τη ρεφλεξολογία έως τις τεχνικές που βοηθούν στην αποτοξίνωση του οργανισμού, οι επιλογές είναι πολλές και ευεργετικές. Κλείστε το ραντεβού σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα κυριολεκτικά στα χέρια των ανθρώπων του Tao Massage & Wellness Center.

Ευεξία με υγιεινή και ασφάλεια

Ούτως ή άλλως οι όροι υγιεινής, καθαριότητας και απολύμανσης για αυτούς τους χώρους είναι αυστηροί και τηρούνταν πάντοτε. Η απολύμανση γίνεται σε υψηλά επίπεδα, αφορά το πάτωμα, τα κρεβάτια όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται αλλά και η ατομική υγιεινή του κάθε υπαλλήλου είναι αντίστοιχη της προετοιμασίας ενός χειρουργείου. Επίσης ο αερισμός του χώρου είναι τακτικός και ο εξαερισμός σε μόνιμη λειτουργία. Προστίθενται σε όλα αυτά, οι μάσκες, τόσο για το προσωπικό όσο και για τους επισκέπτες που θα πρέπει να έρθουν με τη μάσκα και τα γάντια τους. Αντισηπτικά θα υπάρχουν σε διάφορα σημεία του χώρου και θα πραγματοποιείται ένα ραντεβού τη φορά, που σημαίνει ότι δε θα εξυπηρετούνται περισσότεροι από ένας πελάτης ταυτόχρονα.

 

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Καραολή & Δημητρίου 117, Εύοσμος

Τηλέφωνο
6940183971

Ανοιχτά
11:00-23:00