Στις αρχές του φθινοπώρου το Tanker σάλπαρε και έδεσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης φέρνοντας μαζί του νέα αρώματα, μοναδικό στυλ και ενδιαφέρουσες γεύσεις από όλο τον κόσμο. 

Μόλις μπαίνεις στον χώρο του Tanker η αύρα και η ατμόσφαιρα του σε ταξιδεύουν σε άλλες χώρες και άλλους πολιτισμούς. Το ευγενικό του προσωπικό είναι πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει και να σε «ξεναγήσει» στο ψαγμένο μενού του. 

Όλο το μενού είναι έτσι διαμορφωμένο προκειμένου να είναι ξεκάθαρο από που προέρχεται το κάθε φαγητό. Κεντρική φιλοσοφία του καταστήματος είναι η street food κουλτούρα και να έρθει πιο κοντά σε αυτήν ο κόσμος δοκιμάζοντας γεύσεις απο γειτονιές του εξωτερικού. Το μαρτυρά και η ονομασία του. Tanker Worldwide street food.

Now York, Berlin, Vancouver, Taiwan, Roma, New Orlean και Mexico City είναι κάποιες από τις επιλογές που θα βρεις στο μενού. Τα πιάτα ετοιμάζονται με πολλή αγάπη και μεράκι, ενώ δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην καλή επιλογή των υλικών. Στο μέλλον στο μενού θα προστεθούν γεύσεις κι από άλλες χώρες. Εξάλλου, το φαγητό δεν έχει σύνορα. 

Το ψήσιμο στο Tanker είναι μεγάλη υπόθεση, καθώς γίνεται σε ψησταριά μέσα σε βαρέλια, ενώ οι πατάτες καθαρίζονται και τηγανίζονται live μπροστά σου. Αυτό που είναι ευχάριστο στο στάδιο της παραγγελίας σου είναι πως πέρα από τις προτάσεις του μαγαζιού, μπορείς να επιλέξεις και να «μπερδέψεις» υλικά και κουλτούρες και να δημιουργήσεις το δικό σου φαγητό. 

Οι σάλτσες του καταστήματος είναι πολλές και μερικές από αυτές έχουν διαφοροποιηθεί, προκειμένου να είναι πιο κοντά στις ελληνικές γεύσεις. Όπως στη Chimichurri και τη Sriracha που έχει προστεθεί μαγιονέζα. Η sauce αβοτζίκι που είναι αβοκάντο με τζατζίκι και εννοείται ότι κάθε μαγαζί που σεύεται τον ευατό του έχει τη δική του sauce και στο Tanker θα βρεις την λεγόμενη In House.

Το Tanker προσφέρει πληθώρα επιλογών και σε προστιτές τιμές. Όλα τα σάντουιτς και τα μπέργκερ σερβίρονται σε σκαφάκι όπως είναι, άλλωστε, καθιερωμένο στην street food φάση. Υπάρχουν έξι διαφορετικοί τύποι ψωμιού, ενώ τα βασικά υλικά είναι χοιρινό, ταλιάτα, 100% μοσχαρίσιος κιμάς, μπιφτέκι Θεσσαλονίκης, γαρίδες, σολομός και φαλάφελ, ενώ υπάρχουν και κάποιες vegeterian και vegan επιλογές.

Για τη δίψα μπορείς να δοκιμάσεις τα premium αναψυτικά Galvanina  που δημιουργούνται στην Ιταλία, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα συστατικά, το χυμό και τους πολτούς εσπεριδοειδών και φρούτων. Παράλληλα, μπορείς να παραγγείλεις και την αγαπημένη σου μπίρα Νύμφη. 

Το Tanker πρόκειται να επεκτείνει την επιχείρηση ανατολικά και δυτικά της Θεσσαλονίκης. 

Η μουσική στο Tanker θα σε ξεσηκώσει, καθώς είναι εμπνευσμένη από όλο τον κόσμο. Η μόνη λύση για να πειστείς είναι να το επισκεφτείς. Το Tanker είναι εδώ και θέλει να κάνει την εμπειρία σου στην street food κουλτούρα αξέχαστη! 

Μη ξεχάσεις ότι μπορείς να κάνεις και ηλεκτρονικά την παραγγελία σου μέσω της Wolt και της e-food.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Λεωφόρος Νίκης 15

Facebook | Instagram