Τα sneakers είναι πιθανώς το μεγαλύτερο fashion trend των τελευταίων ετών και η Θεσσαλονίκη έχει αποκτήσει πλέον κι ένα κατάστημα, που το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα περάσει απαρατήρητο. Ένα σύμπαν για sneaker-addicts γεμάτο από επιλογές όλων των κορυφαίων brands αλλά και με limited και exclusive editions από συλλογές που ανανεώνονται συνεχώς.

 

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό του Sneaker10 που θα συναντήσουμε στη Μητροπόλεως. Πρόκειται για το 9ο κατάστημα της αλυσίδας και σύντομα θα είναι το talk of the town με τις προτάσεις του. Είτε ανήκετε στους λάτρεις των ρετρό κομματιών είτε αναζητάτε τις κορυφαίες στιλιστικές τάσεις εδώ θα βρείτε τα πάντα. Μια συλλογή που ανανεώνεται διαρκώς σ’ έναν χώρο ιδιαίτερο από τον οποίο δε θα λείπουν τα happenings και τα special events, κάτι που συνηθίζεται σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας.

Στη Θεσσαλονίκη γιορτάζει με Hawk και Sapranof των Above the Hood μαζί με την σειρά Champion Rochester

Το Σάββατο 11 Μαΐου μας προσκαλεί σ’ ένα all day party με live των Hawk και Sapranov των Above the Hood. Το party θα ξεκινήσει στις 13:00 με dj set από τον Ισορροπιστή και δωρεάν sneaker customization από τον καλλιτέχνη Spent1. Αυτή η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα θα συμπληρωθεί με το live των Hawk και Sapranof των Above the Hood, που θα ανεβάσει κι άλλο τους ρυθμούς. Δροσερά cocktails με την επιμέλεια της Stolichnaya θα σερβίρονται το βράδυ και έτσι το party θα είναι ολοκληρωμένο.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Μητροπόλεως 26 & Δημοσθένους 7

Τηλέφωνο
2811808888