Το ντεμπούτο του στην αγορά της Θεσσαλονίκης αναμένεται να κάνει στις 25 Οκτωβρίου το κατάστημα Sinsay, που έχει χαρακτηριστεί ως τα «πολωνικά Zara», brand μόδας με μεγάλη γκάμα προϊόντων σε χαμηλές τιμές, που ανήκει στον πολωνικό όμιλο LPP.

Το brand είναι ήδη τοποθετημένo στην λιανική της χώρας μας με άλλα δυο φυσικά καταστήματα. Ειδικότερα το πρώτο κατάστημα Sinsay άνοιξε τον Ιανουάριο του 2023 στο Ηράκλειο Κρήτης ενώ πολύ πρόσφατα εγκαινιάστηκε και το νέο κατάστημα στα Γιάννενα.

Ειδικότερα, το τρίτο κατάστημα της εταιρίας θα ανοίξει στην περιοχή του ΙΚΕΑ, στο FLORIDA 1 RETAIL PARK στην ανατολική Θεσσαλονίκη. 

Τις τελευταίες ημέρες οι εργασίες ήταν πυρετώδεις για το άνοιγμα του νέου καταστήματος.

Η Ελλάδα αποδεικνύεται μια σημαντική χώρα επέκτασης του ομίλου. Σύμφωνα με τον υπάρχον προγραμματισμό, που υπάρχει στην ιστοσελίδα της εταιρείας, μέχρι το τέλος του 2023 αναμένεται να ανοίξουν άλλα τρία καταστήματα Sinsay στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Λάρισα, Αθήνα και Πειραιά.

Η Sinsay είναι μια μάρκα μόδας που λειτουργεί σχεδόν σε όλη την Ευρώπη – σε περισσότερες από 20 χώρες, online και offline. Ανήκει στην LPP, μια εταιρεία fashion-tech με 5 μάρκες: Sinsay, Reserved, Cropp, House και Mohito.

Αυτήν την περίοδο στην ελληνική αγορά, και οι πέντε μάρκες μας είναι διαθέσιμες online.

Σε ότι αφορά το μπραντ Sinsay, όπως αναφέρεται στην παρουσίαση της εταιρείας, παρέχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε χαμηλές τιμές.

Σχεδιάζει σειρές μόδας που αποτελούν καθημερινή πηγή έμπνευσης για έφηβες και γυναίκες, καθώς και για άνδρες που προτιμούν ένα casual urban στυλ.

Οι προτάσεις της μάρκας περιλαμβάνουν επίσης άνετα και λειτουργικά ρούχα για μαμάδες, καθώς και προϊόντα και αξεσουάρ για παιδιά.

Η γκάμα της Sinsay συμπληρώνεται από την κατηγορία προϊόντων διακόσμησης σπιτιού και μια σειρά προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης δέρματος.