Το ξενοδοχείο SFENDAMOS WOOD VILLAGE βρίσκεται μόλις 3 Km από το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, στο ορεινό χωριό Αγ. Παύλος (Κουτσούφλιανη). Απέχει 20 λεπτά από την Νάουσα Ημαθίας και 1ώρα και 30 λεπτά από την Θεσσαλονίκη.
Σε υψόμετρο 1300 μ. και μέσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον από οξιές, έλατα και σφένδαμους, δεσπόζουν 7 ξύλινα σπιτάκια και ένα κεντρικό chalet.
Το Καναδέζικο στυλ κατασκευής από χειροποίητα επεξεργασμένους κορμούς ελάτων, είναι απόλυτα εναρμονισμένο στο φυσικό περιβάλλον, όπως και η τοποθεσία είναι ιδανική για εξορμήσεις στο βουνό. Τα ξύλινα σπιτάκια έτοιμα όλες τις εποχές του χρόνου σας περιμένουν να νοσταλγήσετε όμορφες στιγμές στον καθαρό αέρα και ήλιο του βουνού.
Το μεγάλο πέτρινο τζάκι και το αλπικό περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε γαστρονομικές και οινικές απολαύσεις, καθώς το Sfendamos wood village διαθέτει σπιτική παραδοσιακή κουζίνα, αλλά και cafe-bar όπου το άρωμα του φρεσκοκομμένου cafe και του ζεστού κρασιού με καρυκεύματα (glouwine) θα σας ταξιδεύσουν και θα σας χαλαρώσουν.
Στη διάθεση σας βρίσκονται τα άνετα lobby του ξενοδοχείου στο χώρο γύρο από το τζάκι, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον cafe ή το ποτό σας σερφάροντας στο internet (wi-fi), παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια, αλλά και ότι άλλο εσείς φανταστείτε.
Οι γεύσεις από τα παραδοσιακά φαγητά της κυρίας Μαρίας σε συνδυασμό με τα ξυνόμαυρα κρασιά της Νάουσας θα δώσουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στη διαμονή σας.

Ξύλινο χωριό «Σφένδαμος»
Άγιος Παύλος, Νάουσα