Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να περιποιούμαστε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας, γι’αυτό αναζητούμε έναν χώρο που θα μας εμπνέει και θα μας κάνει να νιώθουμε άνετα από το πρώτο λεπτό. Έναν τέτοιο χώρο ανακαλύψαμε πρόσφατα στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή των Πεύκων. Το Secret of Beauty, όπως μαρτυρά και το όνομα του, κρύβει πολλών ειδών «μυστικά», που θα μας χαρίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούμε για να είμαστε λαμπερές και ανανεωμένες!

Το Secret of Beauty είναι ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής με όμορφο χώρο, που συνδυάζει άψογα το μοντέρνο με το σικάτο και προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες υψηλής ποιότητας.

Θεραπείες προσώπου

Όσον αφορά τις θεραπείες προσώπου παρέχουν εξατομικευμένες και κατάλληλες θεραπείες, ανάλογα με την ηλικία, τον τύπο αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του δέρματός σας. Στο κέντρο αισθητικής, οι θεραπείες γίνονται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

Δερμοαναλυτής

Για καλύτερα αποτελέσματα, πριν από κάθε θεραπεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δερμοαναλυτή, που είναι ένα επαγγελματικό σύστημα για την ανάλυση και αξιολόγηση του προσώπου. Διαθέτει ειδικές κάμερες και είναι συνδεδεμένο με ειδικές λάμπες, ώστε να μπορεί να γίνει σωστά η αξιολόγηση του προσώπου σε ό,τι αφορά τις πανάδες και τις εμβρυαγγείες. Επίσης, μπορούν να διαπιστωθούν τα σημεία που υπάρχουν ρυτίδες και αφυδατώσεις του δέρματος.

Θεραπείες σώματος

Το σώμα σας αξίζει την καλύτερη περιποίηση για να παραμένει όμορφο, νέο και υγιές. Ανακαλύψτε τις εξειδικευμένες θεραπείες που προσφέρει το κέντρο αισθητικής, με στόχο το αδυνάτισμα, τη σύσφιξη και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με την χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων για την επίτευξη μόνιμων και άμεσων αποτελεσμάτων. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούν το νέας τεχνολογίας μηχάνημα LPG Alliance αλλά και το EMS, καθώς και RF: ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος.

Εμπιστευθείτε την φροντίδα του σώματός σας στα χέρια των ειδικών του Secret of Beauty.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κέντρο αισθητικής θα βρείτε μία πρωτοπόρα θεραπεία για το σώμα και το πρόσωπο, η οποία είναι με ανανά και ακτινίδιο που στην ουσία συμβάλει στην ενυδάτωση και στην αντιοξείδωση του δέρματος. Στο σώμα εφαρμόζεται μέσω peeling και κάνει να φαίνεται το σώμα σας πιο λείο και λαμπερό.

Λέιζερ 

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που μας απασχολεί το θέμα «λέιζερ». Όταν επισκεφθείτε όμως  το Secret of Beauty θα σταματήσετε να το σκέφτεστε, καθώς χρησιμοποιούν το μηχάνημα τελεταίας εξελιγμένης τεχνολογίας Soprano ICE, το οποίο είναι κατάλληλό για το καλοκάιρι και η χρήση του γίνεται 1 φορά το μήνα. Το Soprano ICE υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας συνεδρείες.

Επισκεφθείτε το κέντρο αισθητικής Secret of Beauty, γνωρίστε το ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον του και το έμπειρο προσωπικό μπορεί να διαγνώσει με ακρίβεια τις πραγματικές σας ανάγκες και να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις.

Secret of Beauty | Πολυμέσα

Facebook: Secrets Of Beauty-All About Spa
Instagram: secretsofbeauty.spa
Website: secretsofbeauty.gr

Περιοχή
Λεωφ. Παπανικολάου 29Α, Πεύκα (Στροφή Φιλυρού)
Τ. 2310673701

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 – 21:00
Σάββατο 9:00 – 15:00