Ένα ανατρεπτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 19:00, στον υπαίθριο χώρο του κτήματος του Myro Gallery/Myro Antiques House στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης από τον Γιώργο Σαμπροβαλάκη, με θέμα την επιτυχία στα όρια του χάους και θα στηρίξει το έργο του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.

Τι είναι ο Οδηγός Επιτυχίας στα όρια του χάους

Κρίσιμα στοιχεία για την επίτευξη αποτελεσμάτων σε εποχές ακραίας μεταβλητότητας.
Πέρα από την πολυπόθητη επιστροφή στην “κανονικότητα” και την ανάκαμψη της αγοράς. Η κρίσιμη αναγνώριση μιας όχι και τόσο νέας κανονικότητας που θεωρεί την μεταβολή ως το μόνο δεδομένο και την προσαρμογή ως την μόνη σταθερή αξία.
ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ
1. Απολαμβάνεις σήμερα τα επιθυμητά αποτελέσματα από την δραστηριότητά σου;
2. Μπορείς με μια σχετική βεβαιότητα να απαντήσεις για το αν θα συνεχίσεις στο μέλλον να απολαμβάνεις τα επιθυμητά αποτελέσματα;
Αν οι απαντήσεις είναι ΝΑΙ και ΝΑΙ τότε δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να μάθεις σε αυτό το αντισυμβατικό εργαστήριο.
Η ΜΗ ΜΕΘΟΔΟΣ
Η μέθοδος που θα παρουσιαστεί είναι μια Μη Μέθοδος. Δεν αποτελεί τον χάρτη για να διασχίσει κάποιος το ναρκοπέδιο αλλά τον τρόπο να εντοπίζει τις νάρκες. Δεν είναι Δέκα Απλά Βήματα Για να Πετύχετε ΧΨΖ. Γιατί τα βήματα δεν είναι δέκα και δεν είναι απλά. Η μέθοδος βασίζεται στην ιδέα του ότι τίποτα δεν είναι σημαντικότερο για την επιτυχία σου από το να έχεις τις μεγαλύτερες δυνάμεις δημιουργίας επιλογών στη διάθεση σου. Το να σκέφτεσαι θετικά είναι απλά μια από τις επιλογές σου. Δεν είναι όμως αρκετή. Αν είναι η λάθος επιλογή μπορεί να σε οδηγήσει στον τάφο, στην απόλυση ή (αν βρίσκεσαι μεταξύ άγριου ανταγωνισμού) πολύ βαριά τραυματισμένο.
Στο εργαστήριο προτείνονται μερικές βασικές στρατηγικές για επαγγελματίες, πωλητές και επιχειρηματικούς ηγέτες. Όποιος αποτυγχάνει να ανταποκριθεί στη μεταβλητότητα, έχουμε δει ότι η αγορά δεν συγχωρεί και μπορεί να είναι τρομερά ανηλεής. Το πως θα χειριστεί την αβεβαιότητα ο καθένας θα καθορίσει την προσωπική επιτυχία ή την επιτυχία της εταιρείας.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ!
Μέσα σε μια δεκαετία, έχουμε γίνει μάρτυρες σαρωτικών κυμάτων αλλαγής που αναδιαμορφώνουν τον κόσμο με θεαματικό τρόπο.
Οι δυνάμεις της αλλαγής επέδρασαν πολύ πρώιμα σε ορισμένα τμήματα της αγοράς και αρκετοί βγήκαν σύντομα εκτός στίβου. Έτσι λοιπόν, όχι από ηρωισμό –όπως αρέσκονται οι οπαδοί να απαιτούν- αλλά από ανάγκη, περιέργεια και πείσμα ενάντια στις αντιξοότητες χρειάστηκε κάποιοι να βγουν έξω από την ασφαλή ζώνη και να αναζητήσουν λύσεις. Αρκετοί ήδη έχουν εγκαταλείψει τον αγώνα, άλλοι βυθίστηκαν αύτανδροι επειδή παρέβλεψαν θεμελιώδεις αρχές της επιβίωσης. Για άλλους, η αναζήτηση του κομψού αποτελέσματος και του θετικού έργου συνεχίζεται.
ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
Η εξέλιξη του του Web 2.0 και η εκμηδένιση των εμπορικών συνόρων δημιούργησε εκατοντάδες χιλιάδες εκατομμυριούχους σε λιγότερο από 10 χρόνια. Ταυτόχρονα εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν “εκτός πεπατημένης”. ΓΙΑΤΙ;
Άνθρωποι από οποιοδήποτε υπόβαθρο πέτυχαν εκμεταλλευόμενοι την αστάθεια των επαναστατικών ημερών καθώς άλλοι αξιολογότατοι και καταρτισμένοι απλά καταποντίστηκαν. ΓΙΑΤΙ;
Για πρώτη φορά στην ιστορία υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιριών ανοιχτό κυριολεκτικά για όλους. ΓΙΑΤΙ;
Μέσα από όλες αυτές τις αλλαγές είμαστε ένα βήμα πριν το επόμενο κύμα αλλαγών.
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ;
Σε κάθε επανάσταση υπάρχουν συνήθως 4 ομάδες ανθρώπων:
• Εκείνοι που κάνουν τα πράγματα να συμβαίνουν
• Εκείνοι που συμμετέχουν στα πράγματα που συμβαίνουν
• Εκείνοι που παρατηρούν τα πράγματα που συμβαίνουν
• Εκείνοι που αναρωτιούνται τι συμβαίνει
Εσύ, σε ποια κατηγορία ανήκεις;
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΒΕΛΤΙΣΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
ΘΕΜΑΤΑ:
Α. Με κέντρο τον κόσμο
• Το Χάος ως μορφή Υπερτάξης
• Η φύση και η περιοδικότητα των κυμάτων αλλαγής
• Το απρόβλεπτο ως γεννήτρια ευκαιριών
Β. Με κέντρο τον άνθρωπο
• Οι διάφορες μορφές ελευθερίας και πως καθορίζονται
• Αναπτύσσοντας την Πειθαρχημένη Αισιοδοξία
Γ. Με κέντρο την ομάδα
• Νέες δεξιότητες για νέες ομάδες
• Ανταπόκριση και αυτοδιαμόρφωση
• Δημιουργώντας εξοικείωση με την “ανασφάλεια”
Παρουσίαση: Γιώργος Σαμπροβαλάκης- Trainer/ Digital Nomad
Info: Σουρωτή, Myro Antiques House
Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021
Ώρες: 7μμ-10μμ
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 6976990042
Η συμμετοχή στην ομιλία θα πραγματοποιηθεί με κατάθεση του ποσού των 20€ σε τραπεζικό λογαριασμό στο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» του Ν. Θεσσαλονίκης , προκειμένου να στηρίξουμε το έργο τους.
ALPHA BANK
IBAN: GR48 0140 4800 4800 0232 0000 387
ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 480 00 2320 000387