Τα φώτα στο Λόφο της Σάνης ανάβουν και πάλι στο Sani Resort, με μοναδικές μουσικές συναντήσεις κάτω από τα αστέρια!

Κάθε καλοκαίρι, από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο, το Sani Festival φέρνει υπερήφανα κοντά Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, ενισχύοντας τους πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ των κατοίκων και των επισκεπτών. Με βάσεις στην τζαζ, η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το 1992 και διήρκησε τρεις ημέρες. Από τότε, το πρόγραμμα έχει φυσικά εξελιχθεί πέρα από ένα κύριο μουσικό είδος, φιλοξενώντας μια μεγάλη ποικιλία μουσικών παραστάσεων, από την ποπ και τη ροκ έως την κλασική και την indie, χωρίς ποτέ να λείπουν οι δεξιοτέχνες της τζαζ. Καθώς το ρεπερτόριο του φεστιβάλ μεγαλώνει, τόσο αυξάνονται η φήμη και η παγκόσμια εμβέλειά του, με όλο και πιο δημοφιλή διεθνή ονόματα να εμφανίζονται κάθε χρόνο.

Τη φετινή χρονιά, το Sani Festival επιστρέφει με ένα διεθνές line-up που είναι πιο δυναμικό από ποτέ. Καλωσορίζοντας μια νέα εποχή για το φεστιβάλ με πολλούς δημοφιλείς και παγκοσμίως αναγνωρισμένους καλλιτέχνες, ενώνουμε την ποπ, ροκ και smooth-jazz, με μια πληθώρα ειδών και ήχων. Τιμώντας την πολυμορφία και τον δυναμισμό, ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τους επισκέπτες για ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική και ταλέντο στον Λόφο της Σάνης.

Πρόγραμμα εμφάνισης καλλιτεχνών 2023:
• 15 Ιουλίου: Dianne Reeves
• 22 Ιουλίου: Bonnie Tyler & Chris Norman
• 29 Ιουλίου: Sarah Brightman
• 05 Αυγούστου: UB40 ft. Ali Campbell
• 12 Αυγούστου: Tom Odell
• 19 Αυγούστου: Σταύρος Ξαρχάκος
• 26 Αυγούστου: Jan Garbarek Group ft. Trilok Gurtu

Η τοποθεσία

Καθώς πέφτει η νύχτα, το Sani Hill μετατρέπεται σε ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων: τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος δίνουν τη θέση τους στα ζωηρά φώτα των νυχτερινών παραστάσεων υπό το φως του φεγγαριού στον έναστρο ουρανό. Παρακολουθήστε τους καλλιτέχνες να παίζουν σε μεθυστικά ύψη, στο θεαματικό σκηνικό που δημιουργούν το ερειπωμένο βυζαντινό κάστρο και το Αιγαίο πέλαγος.

 

info
15 Ιουλίου – 23 Αυγούστου 2023
Λόφος Σάνης, Χαλκιδική
Περισσότερες πληροφορίες: sani-resort.com/gr
Εισιτήρια: viva.gr

Συναυλίες - Φεστιβάλ