Η ομάδα του Salonica View, διοργανώνει πεζοπορία στα «κρυμμένα» μυστικά του Χορτιάτη μια διαδρομή ξεχωριστή όπου θα περπατήσουμε μέσα σε μαύρη πεύκη!

Λίγα Λόγια για την εκδρομή

Η συνάντησή μας θα είναι οι κεραίες του Χορτιάτη. Το γραφείο τουρισμού Salonica View δε φέρει καμία ευθύνη για τη μετακίνηση και μεταφορά των συμμετεχόντων με ΙΧ.

Αρχικά για περίπου 1χλμ η πορεία που θα ακολουθήσουμε κινείται σε δρόμο, μέχρι να μπούμε σε μονοπάτι και να αντικρίζουμε το εκπληκτικής ομορφιάς τοπίο μαύρης πεύκης, ανακαλύπτοντας τις άγνωστες ομορφιές του Χορτιάτη! Ανηφορίζοντας θα αντικρίσουμε στη διαδρομή μας και πανοραμική θέα της όμορφης Θεσσαλονίκης μας.

Η διαδρομή μας θα συνεχίσει μέχρι το καταφύγειο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε στάση για ξεκούραση, φαγητό, καφέ ή ακόμα και ένα ρακόμελο δίπλα στο τζάκι (δεν συμπεριλαμβάνονται στη τιμή φαγητά/ροφήματα).

Θα συνεχίσουμε το τελευταίο κομμάτι της πεζοπορίας,σε ευθεία πορεία στο δασικό δρόμο μέχρι το σημείο όπου ξεκινήσαμε (κεραίες).

Μία πεζοπορία μέσου επιπέδου δυσκολίας, που απευθύνεται σε πεζοπόρους και λάτρεις της φύσης με μέτρια φυσική κατάσταση. Κατάλληλη και για παιδιά άνω των 10 ετών.

Info

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024
Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

#WINTER 2024_