Μπορεί να βρίσκεται στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, ωστόσο το παγωτό του Pazzo gelato το γνωρίζει όλη η Θεσσαλονίκη. Ξεχωρίζει από μακριά, αφού σχεδόν πάντα έχει ουρά από κόσμο, και όσο έρχεστε πιο κοντά θα σας τραβήξει το βλέμμα η βιτρίνα του, που είναι τόσο περιποιημένη και τόσο θελκτική.

Το Pazzo gelato έχει θεσπέσιο χειροποίητο παγωτό και αυτό οφείλεται στην πολύχρονη διαμονή του ιδιοκτήτη του στην βασίλισσα του παγωτού, την Ιταλία. Παρασκευάζεται με γάλα της εταιρίας Κουκάκη, χωρίς ουσίες και συντηρητικά.

Εδώ, είναι ασύλληπτο το τι απίστευτες γεύσεις μπορείτε να συναντήσετε και οι οποίες ανανεώνονται καθημερινά. Η γεύση που ξεχωρίζει και αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του μαγαζιού, είναι η κολοκύθα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να διαλέξετε, καθώς έχετε πολλές επιλογές και όλες εξαιρετικές.

Μια μικρή και ιδιαίτερη gellateria που μας προσφέρει παγωτό με άρωμα Ιταλίας στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Συνδυάζει την ιταλική τεχνογνωσία με εκλεκτές ελληνικές πρώτες ύλες. Αυτό είναι το Pazzo gelato και αν δεν το έχετε επισκεφτεί, να το κάνετε σύντομα!

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Μακρυγιάννη 33, Σταυρούπολη