Το εργαστήριο ζυμαρικών της κ. Ανδρεάδου Γεωργίας στα Άνω Πορόια Σερρών, δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία παραδοσιακών ζυμαρικών. Είναι ένα σύγχρονο εργαστήριο που χρησιμοποιεί άριστα την τεχνολογία στην παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων. Με αυστηρά κριτήρια επιλογής των πρώτων υλών παράγει ασφαλή ποιοτικά προϊόντα. Για το λόγο αυτό η επιχείρηση λειτουργεί με την πιστοποίηση HACCP & ISO.

Τα παραδοσιακά ζυμαρικά παράγονται αποκλειστικά με βουβαλίσιο γάλα παραγωγής της εταιρείας, από βουβάλια ελευθέρας βοσκής της Λίμνης Κερκίνης. Το βουβαλίσιο γάλα σε σύγκριση με το αγελαδινό γάλα περιέχει: 58% περισσότερο ασβέστιο, 40% περισσότερες πρωτεΐνες και 43% λιγότερη χοληστερόλη. Είναι επίσης πλούσια πηγή σιδήρου, φωσφόρου και βιταμίνης Α. Είναι η ιδανική λύση για άτομα αλλεργικά στο αγελαδινό γάλα. Είναι πάντα φρέσκα, γιατί παράγονται ανάλογα με τη ζήτηση και δεν έχει συντηρητικά.

 

Διεύθυνση
Άνω Πορόια, Σέρρες

 

Συμμετοχή στο 1st Greek Deli Festival !
*Τα προϊόντα της εταιρείας Παραδοσιακά Ζυμαρικά Άνω Ποροϊων, θα έχετε τη δυνατότητα να τα δοκιμάσετε και στο 1st Greek Deli Festival στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00  μέχρι και τις 22:00, στον εξωτερικό χώρο του πολυχώρου biscotto coffee+ στην πλατεία του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ