Δεν στήνεται στο έδαφος αλλά αιωρείται πάνω από αυτό. Ο νέος τρόπος να κάνεις κάμπινγκ κάνει ήδη πάταγο στο εξωτερικό.
Το κάμπινγκ είναι πλέον κάτι πολύ παραπάνω από ένας οικονομικός τρόπος να κάνεις διακοπές. Είναι κουλ τάση που κάνει χαμό ακόμα και στους κύκλους των πιο ευκατάσταστων ανθρώπων, αυτών που θα είχαν την πολυτέλεια να νοικιάσουν δωμάτιο σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο.

Ίσως αυτή την τελευταία κατηγορία να είχαν κατά νου οι σχεδιάστες της νέας σκηνής με το όνομα «Cocoon Tree» η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ κοστίζει 6,500 ευρώ και παρά την πολύ υψηλή της τιμή έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους λάτρεις της υπαίθριας κατασκήνωσης.

Οι λόγοι κάτι περισσότερο από καλοί και ξεκάθαροι. Η συγκεκριμένη σκηνή είναι ό,τι πιο πρωτότυπο θα δεις τον τελευταίο καιρό αφού δεν στήνεται στο έδαφος αλλά αιωρείται πάνω από αυτά, στηριζόμενη στους κορμούς των δέντρων.

Τα μπόνους όμως δεν σταματούν εδώ αφού η γαλλικής κατασκευής σκηνή έχει κι άλλες ανέσεις όπως το στρώμα που καλύπτει ολόκληρο το κάτω μέρος της επιφάνειας της και που σου επιτρέπει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια. Επίσης διαθέτει μικρά παραθυράκια που επιτρέπουν στο φως να μπει κάνοντας τον χώρο πιο ευχαριστο.

Και πάμε τώρα στα δύσκολα. Προκειμένου να την στήσεις θα χρειαστείς περίπου 3 ώρες και υψηλή τεχνική, αφού δεν πρόκειται για την πιο εύκολη διαδικασία του κόσμου. Όσο για την αντοχή της αυτή μοιάζει εξασφαλισμένη αφού οι κατασκευαστές εξηγούν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η σκηνή έχει σχεδιαστεί για να αντέχει μέχρι και έναν τόνο βάρος και δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει απ’ όπου κι αν την έχεις κρεμάσει αν έχει στηθεί σωστά.

πηγή: http://www.womantoc.gr