Η παρουσίαση της συλλογής «Girly Geometry Collection» του fashion brand από τη Θεσσαλονίκη «The MAnnequin Collection» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στις 16:00 στα πλαίσια της Athens xclusive designers week, στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα.

Η ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή «Girly Geometry Collection» συνδυάζει τα έντονα γεωμετρικά πατρόν που χαρακτηρίζουν την αισθητική του brand με πιο girly και αέρινα στοιχεία. Ολόκληρη η συλλογή είναι εμπνευσμένη από διάφορες μορφές τέχνης, όπως η μουσική, ο κινηματογράφος και η λογοτεχνία και στόχος της είναι να ταξιδέψει το κοινό σε έναν κόσμο μυστήριο και παραμυθένιο, διατηρώντας, παράλληλα, ένα διάλογο με το παρόν.

Το «The MAnnequin Collection» είναι ένα σύγχρονο fashion brand γυναικείων ρούχων από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο γεννήθηκε το 2014. Αποτελεί το προσωπικό πείραμα των δυο αδελφών, Μελίνας + Αναστασίας οι οποίες αφού ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στα Χρηματοοικονομικά και την Αρχιτεκτονική, αντίστοιχα, αποφάσισαν να ακολουθήσουν το παιδικό τους όνειρο και να ασχοληθούν με το χώρο της μόδας.

Οι συλλογές του MAnnequin είναι μικρές αλλά μοναδικές και η αρχιτεκτονική είναι πάντα παρούσα σε αυτές μέσα από τη χρήση της γεωμετρίας, των αλληλοεπικαλύψεων και των απροσδόκητων συνδυασμών χρωμάτων και υλικών. Η φιλοσοφία της Μελίνας και της Αναστασίας για κάθε συλλογή είναι «σχεδιάζουμε, σύμφωνα με αυτό που νιώθουμε κάθε φορά»

 

«Girly Geometry Collection»
Κυριακή 10 Νοεμβρίου
16:00
Athens xclusive designers week