Οι Fun Lovin’ Criminals, το σχήμα που μετουσίωσε το πολιτισμικό blend της Νέας Υόρκης σε μια σειρά από groundbreaking albums, γιορτάζει τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του «100% Colombian» με μια παγκόσμια περιοδεία.

Στις 10 και 11 Νοέμβρη, το θρυλικό αμερικάνικο συγκρότημα θα βρεθεί στις σκηνές των Principal Club της Θεσσαλονίκης και στο Gazarte Ground Stage της Αθήνας αντίστοιχα, για ένα show βασισμένο στο καλύτερο album τους αλλά και με ένα best of setlist, για ένα back to the 90’s roots party, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.

Το “100% Colombian” που περιλάμβανε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, “Big Night Out”, “Love Unlimited” & “Korean Bodega”, έχει αποδειχθεί, μέσα σε αυτά τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του, ένα άλμπουμ σταθμός για τους Fun Lovin’ Criminals.

Ο τραγουδιστής και πολυοργανίστας Brian “Fast” Leiser δήλωσε: «Είναι τιμή μας να παίξουμε live όλα τα τραγούδια μέσα από αυτό το άλμπουμ στους θαυμαστές μας. Αυτό το άλμπουμ έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας και έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στο κοινό μας αξέχαστα live φέρνοντας μια φρέσκια ενέργεια επί σκηνής».  O ντράμερ Frank Benbini επίσης είπε: «Για παραπάνω από δύο δεκαετίες παίζω τραγούδια μέσα από αυτό το άλμπουμ ζωντανά. Αλλά ποτέ δεν το έχω παίξει ολόκληρο live. Πραγματικά, θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία, τόσο για το κοινό αλλά και για εμάς.» Τέλος, ο κιθαρίστας Naim Cortazzi πρόσθεσε: «Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία για το κοινό μας και να γιορτάσουμε τη μουσική που μας ένωσε όλους μαζί.»

 

info
Παρασκευή 10 Νοεμβρίου – Θεσσαλονίκη
Principal Club Theater
Γεωρ. Ανδρέου 56
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1000846564283036/

Σάββατο 11 Νοεμβρίου– Αθήνα
Gazarte Ground Stage
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1319582028914543/

Ώρα προσέλευσης 21:00
Ώρα έναρξης 21:45

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
— Περιορισμένη Προπώληση: 20€ (Sold out για την συναυλία της Αθήνας)
— Προπώληση: 23€
— Ταμείο: 25€

*Αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
— more.gr – https://www.more.com/music/funlovincriminalsliveingreece/
— Καταστήματα Nova (πανελλαδικά)
— Καταστήματα Public (πανελλαδικά)
— Nephilim Store (Θεσσαλονίκη)
— Πολυχώρος WE (Θεσσαλονίκη)

Παραγωγή: MADE OF STONE PRODUCTIONS
Επικοινωνία: Goodheart Productions

Ζωντανή Μουσική