Στην αναζήτηση χειροποίητου και νόστιμου γύρου φτάνουμε στον Σταυρό Θεσσαλονίκης και συναντάμε τον “Γύρο της Γης”. Η οικογενειακή παράδοση των ιδιοκτητών στην εστίαση και ειδικότερα στον γύρο, αφού είχε προηγηθεί αντίστοιχο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζει όλα όσα χρειάζονται για να απολαύσετε χορταστικές μερίδες ή σάντουιτς με δύο “βαριά” χαρτιά του καταστήματος: χειροποίητο γύρο και μπιφτέκι.

Γύρος και μπιφτέκι χειροποίητα και με παραδοσιακή συνταγή

Καθημερινά γίνεται η κατάλληλη προεργασία με την επιλογή του κρέατος και την προετοιμασία του τόσο για τα κομμάτια που θα σιγοψηθούν περιστρεφόμενα όσο και εκείνα που θα γίνουν κιμάς και ζουμερά μπιφτέκια με προορισμό τη σχάρα. Επιλέγετε ανάλογα με τη διάθεσή σας, αν θα απλώσετε μερίδες στο τραπέζι ή αν θα απολαύσετε τον γύρο μέσα στην κλασσική πίτα και το μπιφτέκι ως burger μέσα σε αφράτο ψωμάκι.

Προτείνουμε να συνδυάσετε το γύρο με το χειροποίητο τζατζίκι και στο burger να προσθέσετε αγγουρομαγιονέζα, που επίσης φτιάχνεται στο κατάστημα και μάλιστα με μυστική συνταγή.

Ο “Γύρος της Γης” λειτουργεί από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο και πλέον έχει δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό και γι’ αυτό τον επιλέγουν τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής όσο και εκείνοι που διατηρούν εξοχικές κατοικίες αλλά και οι τουρίστες. Αυτό από μόνο του είναι ένα δείγμα για τη νοστιμιά, την ποιότητα και την καθαριότητα που χαρακτηρίζουν το κατάστημα. Βρίσκεται, επίσης, σ’ ένα σημείο με εύκολη πρόσβαση και πάρκινγκ ενώ η θέα στο παρακείμενο δασάκι προσθέτει και την οπτική απόλαυση στο γεύμα σας.

Όποια επιλογή κι αν κάνετε από τον κατάλογό του θα μείνετε ικανοποιημένοι και σίγουρα θα επανέλθετε. Τέλος, είναι πολύ συχνές οι προσφορές και τα combos για να είστε χορτασμένοι και κερδισμένοι.

ΙD: Ο Γύρος της Γης

Ψητοπωλείο
Υπολοχαγού Κυρούδη 18-20, Σταυρός Θεσσαλονίκης
Τ: 6986971751

Facebook: Γύρος της Γης

Instagram: ogirostisgis_