Τι θα σκεφτόσουν αν σου έλεγαν ότι εσύ, μαζί με δυο κολλητούς σου, θα ξεκινήσεις ένα ταξίδι στην Ευρώπη, με τελικό προορισμό το Βερολίνο και έχοντας Red Bull σαν το μόνο μέσο συναλλαγής; Τρελό; Ίσως! Αλλά αυτό είναι το Red Bull Can You Make It?.

Τώρα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις στο πιο τρελό αλλά και απίστευτο travel challenge που έχεις δει ποτέ σου. Η Red Bull σου δίνει 24 κουτάκια και έναν στόχο για να καταρρίψεις.

Οι ομάδες θα παίρνουν πόντους με 3 τρόπους: Ολοκληρώνοντας Checkpoint Challenges, Social Score και ολοκληρώνοντας τα Adventure List Challenges.

Αν δεν μπορείτε να το καταφέρετε…

Το να ταξιδέψεις την Ευρώπη δεν είναι εύκολο και κάποιες ομάδες μπορεί να μην το καταφέρουν. Αν η ομάδα αποφασίσει ότι δεν τα καταφέρνει, μπορούν είτε να ανοίξουν τον φάκελο έκτακτης ανάγκης για να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά τους χρήματα ώστε να φτάσουν στο Βερολίνο είτε να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Ομάδας ώστε να κανονίσει τη μεταφορά τους στη χώρα τους. Σοβαρές παραβάσεις των Όρων και Προϋποθέσεων, του Κώδικα Τιμής ή του νόμου θα έχουν σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της ομάδας από το Can You Make It? Σε αυτή την περίπτωση, η ομάδα υποχρεούται να επιστρέψει στη χώρα της με δική της ευθύνη.

Κώδικας Τιμής

Κατά τη διάρκεια του event οι ομάδες μπορεί να αποκλειστούν αν παραβούν τον Κώδικα Τιμής, ο οποίο περιλαμβάνει τους παρακάτω κανόνες:

  1. Μη χρήση χρημάτων. Δεν σας επιτρέπεται να κερδίσετε, δεχθείτε ή χρησιμοποιήσετε καμίας μορφής νόμισμα εκτός από Red Bull.
  2. Μη χρήση προσωπικών ή δανεισμός κινητών τηλεφώνων, υπολογιστών, tablets ή άλλων συσκευών εκτός από την επίσημη συσκευή του event.
  3. Οι ομάδες πρέπει να χρησιμοποιούν την επίσημη συσκευή του event για να ανεβάζουν φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο από το ταξίδι τους και να παρακολουθούν την πρόοδό τους.
  4. Μη χρήση μιλίων συχνών επιβατών.
  5. Μη προκανονισμένοι τρόποι μετακίνησης (π.χ. μεταφορά με αυτοκίνητο από φίλο/γνωστό στο Βερολίνο).
  6. Μη σαμποτάρετε τις άλλες ομάδες.
  7. Να υπακούτε το νομικό σύστημα της κάθε χώρας που επισκέπτεστε. Αν δεν είστε σίγουροι, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Ομάδας για διευκρηνίσεις.
  8. Δεν διαχωρίζεται η ομάδα σε καμία περίπτωση. Όλο το ταξίδι και όλα το Checkpoints πρέπει να ολοκληρώνονται και με τους τρεις της ομάδας.
  9. Κάθε ομάδα πρέπει να επισκεφτεί τουλάχιστον 6 Checkpoints.
  10. Αν κάποια ομάδα παραβεί κάποιον από τους κανόνες, θα αποκλειστεί. Η συγκεκριμένη ομάδα υποχρεούται να επιστρέψει στη χώρα της με δική της ευθύνη.

Δείτε περισσότερα εδώ