Η θεωρία του MONO Unique Fresh για το καλό φαγητό είναι εμπνευσμένη από τη μοναδικότητα στις γεύσεις, τα φρέσκα υλικά και τις πρώτες ύλες. Άλλωστε, το μαρτυρά και το όνομα του. 

Οι επιλογές που σου προσφέρει είναι εξαιρετικές, καθώς προέρχονται από την ιταλική κουλτούρα και παράδοση. Panini, Scarpetta, Barchetta, Papillon, Butter Bread, Foccacia και Fougass. Θα τα βρείτε φρεσκοψημένα, όλη τη μέρα, στους ανοικτούς δημιουργικούς χώρους προετοιμασίας, παρασκευής και συσκευασίας τους. Μια σειρά από κατηγορίες προϊόντων που προέρχονται από το μοναδικό ζυμάρι MONO.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MONO unique fresh (@monouniquefresh)

Οι άνθρωποι του MONO, στοχεύουν 100% στην καλή ποιότητα των προϊόντων και έχουν κάνει τη δημιουργία της ζύμης, που τα συνοδεύει, τέχνη. Όπως λένε και οι ίδιοι είναι η εκλεκτή ζύμη, που χαίρεσαι να ανακαλύπτεις σε κάθε γεύση και συνεχίζεις να την αποζητάς. Σκοπός του ΜΟΝΟ είναι να δημιουργεί κορυφαίες γεύσεις, από εξαιρετικά υλικά, πάντα φρέσκα.  

Το ΜΟΝΟ unique fresh θα το βρεις σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους 7. Μπορείς να το επισκεφτείς κάθε στιγμή της ημέρας για ένα coffee break στον εξωτερικό του χώρο ή αν είσαι βιαστικός μπορείς να πάρεις την παραγγελία σου take away. Ο χώρος του θα σε ενθουσιάσει, το περιβάλλον είναι πολύ φιλικό και το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σου προτείνει τι να δοκιμάσεις. 

Στο MONO θα βρεις απολαυστικά, υγιεινά και θρεπτικά πιάτα. Στο menu υπάρχουν και μερικές vegan και vegetarian επιλογές. Το προσωπικό του είναι επαγγελματίες στο είδος τους και ό,τι σου προσφέρουν το κάνουν με αγάπη και σπιτική φροντίδα κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή. 

Το brunch στο ΜΟΝΟ είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Φρέσκα αυγά, panini, γλυκές και αλμυρές επιλογές που βασίζονται στη δική τους ζύμη, traccia. Η μοναδική ζύμη traccia αποτελείται από προζύμι και ελαιόλαδο. Η γεύση της μπορεί να συνοδεύσει street food συνταγές συνοδεία premium υλικών.

Για όσους δουλεύουν στο κέντρο είναι η ιδανική επιλογή για ένα lunch break. Φρεσκοψημένες foccacia και barchetta, δροσερές σαλάτες και λαχταριστά panini είναι μερικά από τα πιάτα που μπορείς να απολαύσεις μόνος ή μαζί με τους συναδέλφους σου. Μη παραλείψεις να δοκιμάσεις τις μοναδικές συνταγές με scarpetta, bruschetta ή Barchetta με τη συνοδεία ενός εκλεκτού κρασιού.

Η διασκέδαση στο ΜΟΝΟ δεν τελειώνει εδώ. Μπορείς να το επισκεφτείς και το βραδάκι για ένα aperitivo, κοκτέιλ ή ποτό. Μη ξεχάσεις να δεις την ανανεωμένη wine list.

Το ΜΟΝΟ ταξιδεύει σε Ελλάδα και εξωτερικό, προκειμένου να επιλέξει τα καλύτερα υλικά και να δημιουργήσει καθημερινά γευστικά εδέσματα.

Σε μία από τις ωραιότερες γωνίες της Αριστοτέλους, λάμπει το ΜΟΝΟ και γίνεται all-day στέκι με τη μοναδικότητα του και την ωραία ατμόσφαιρα.

Περιοχή:
Κέντρο

Διεύθυνση:
Αριστοτέλους 7
Τ: 2310223501

MONO Unique Fresh | Πολυμέσα 

Facebook: MONO unique fresh
Instagram: monouniquefresh
Website: www.mono.com.gr