Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο εξαιρετικά επιτυχημένο μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ και τα 5 εκπληκτικά του live στο Yolo club, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για 4 μοναδικές εμφανίσεις στο LOVE CASUAL LIVING.

Από τις 9 έως και τις 17 Μαΐου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, απολαύστε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες-τραγουδιστές της νέας γενιάς, με καινούρια μπάντα και ανανεωμένη διάθεση σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα σας ταξιδέψει από τις παλιές, αγαπημένες επιτυχίες μέχρι το σήμερα και το καινούριο του single «Μέσα σου βρίσκομαι».

«Μα εγώ σε διάβασα, στα μάτια γράφονται όσα υπάρχουνε κρυμμένα μες στη καρδιά» μας τραγουδά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και μας συγκινεί όπως εκείνος μόνο ξέρει.

Μαζί του είναι δύο νέοι και πολύ ταλαντούχοι ερμηνευτές: ο Βασίλης Αξιώτης, που κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ, και η νεαρή -με την υπέροχη φωνή- Άννα Μαρία Μπιλίδα.

Την ορχήστρα αποτελούν οι: Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρονική κιθάρα) και Aριέτα Σαϊτά (βιολί).

Μία περιήγηση στη μουσική διαδρομή του δημοφιλούς καλλιτέχνη και μία μουσική συνάντηση με πολύ… κέφι, συγκίνηση και χορό!

info
4 μοναδικές εμφανίσεις : 9/5, 10/5, 16/5 και 17/5
Ώρα προσέλευσης: 22:00
Είσοδος: 10,00 € (γενική είσοδος), 7,00 € (φοιτητικό/ανεργίας)
Πληροφορίες: LOVE|CASUAL LIVING / Εθνικής Αντιστάσεως 16, Βυζάντιο, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 365425 | 2310 441601
Facebook: Lovecasualliving Afull, Lovecasual Living B/ Facebook.com/live2.gr
Facebook.com/mihalisxatzigiannis
Οργάνωση Παραγωγής: Live2/ Θέτιδος 10/ www.live2.gr