Η Μέρα με τα Χρώματα που εισήγαγε τον ορισμό των experimental festivals στην χώρα, επανέρχεται πιο δυναμική και ακόμα πιο πρωτοποριακή την 1η Σεπτεμβρίου 2019 στο γήπεδο Α.Ε.Ν. ΚΡΗΝΗΣ! 

ΑΒΟVΕ ΤΗΕ ΗΟΟD, LIGHT, PLAYMEN, CULT BATTLES, DJ BAGHDAD, $PICE, DJ CRON, DJ ΝΟΑ, PARANAUE και άλλοι πολλοί θα κάνουν τη Μέρα με τα Χρώματα ακόμη πιο ξεχωριστή! Τη Μέρα παρουσιάζουν ο Διονύσης Ατζαράκης και η Έλενα Κρεμλίδου. Μιλήσαμε με τον Μάριο Σπύρογλου, το μυαλό και την ψυχή πίσω από το πολύχρωμο αυτό φεστιβάλ.


Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες για τη Μέρα με τα Χρώματα


Πόσο καιρό πριν ξεκινά η προετοιμασία της ΜΜΤΧ;

Οι προετοιμασίες ξεκινούν με χαλαρούς ρυθμούς από το χειμώνα και κλιμακώνονται σταδιακά, κορυφώνοντας μέχρι και μία μέρα πριν την εκδήλωση. Είναι μία περίοδος πολύ δημιουργική, με όμορφες στιγμές όμως και άγχος. Η όλη ενασχόληση αναμφισβήτητα χρειάζεται γερό στομάχι αλλά κάθε χρόνο οταν φθάνουμε στην μέρα του φεστιβάλ και βλέπουμε όλον αυτόν τον κόσμο να είναι ευτυχισμένος, πάντα τα πνευμόνια γεμίζουν από υπερηφάνεια!

 

Σε ποιους απευθύνεται το event;

Η ΜΜΤΧ απευθύνεται σε άτομα που δε βαριούνται ποτέ και θέλουν να ζούνε διαφορετικές εμπειρίες. Είτε μεγαλύτεροι είτε μικρότεροι. Θέλουμε εκείνους που δε φοβούνται να λερωθούν, να παίξουν, να χορέψουν, να φωνάξουν, να ερωτευθούν και να γελάσουν δυνατά…

 

Θυμάσαι ακόμα την πρώτη διοργάνωση της Μέρας με τα Χρώματα;

Θυμάμαι έντονα που είχαμε μαζευτεί μόλις 300 άνθρωποι και όσοι είμασταν στην διοργάνωση είμασταν τόσο ικανοποιημένοι με την προσέλευση. Υπενθυμίζω πως στην πρώτη ΜΜΤΧ δεν είχαμε τυπώσει ούτε μία αφίσα, δεν είχαμε φτιάξει ούτε ένα ραδιοφωνικό σπότ και δεν το είχαμε επικοινωνήσει πουθενά παρά μόνο με λίγες αναρτήσεις στο facebook