Σάββατο 28 Νοεμβρίου στο biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)

Μετά το περσινό εκρηκτικό live επανέρχονται με έναν ακόμη λόγο για να μας προσκαλέσουν σε μία μουσική παράσταση – γιορτή.
Πρόκειται για ένα από τα πλέον ξεχωριστά δίδυμα ερμηνεύτριας – δημιουργού στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι με 15 χρόνια συνεργασίας στη δισκογραφία και στις ζωντανές εμφανίσεις.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μία από τις καλύτερες ελληνίδες ερμηνεύτριες με ιδιαίτερο στίγμα στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή αλλά και αναφορές στο παραδοσιακό και στο λαϊκό μας τραγούδι. Ο Κώστας Λειβαδάς, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδοποιούς έχει γράψει πολλά γνωστά τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο και πολλά από αυτά τα έχει ερμηνεύσει η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Από το «Πιάσε Με», με το οποίο ξεκίνησαν τη συνεργασία, στο «Παραμιλητό Μου», στα «Παιδιά των Δρόμων», στο «Εγώ Σ’ Αγάπησα Εδώ» έως έναν ολόκληρο δίσκο, το «Κάθε Τέλος κι Αρχή» αλλά και τραγούδια που γράψανε μαζί, όπως «Των Φίλων τα Σπίτια» και το πρόσφατο «Τράβα ρε Μάγκα».
Στην πρόσφατη συλλεκτική δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «18 Χρόνια Δρόμος» (δείτε περισσότερα ΕΔΩ) έχει συγκεντρώσει, εκτός από τα παραπάνω και πολλά ακόμη αγαπημένα του κομμάτια, που έχει μοιραστεί, εκτός από την Ελένη Τσαλιγοπούλου, και με άλλους σημαντικούς ερμηνευτές. Αυτή θα είναι και η πρώτη παρουσίασή της στη Θεσσαλονίκη.
Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, λοιπόν, συναντιούνται οι δυο τους και πάλι στο biscotto coffee+, για πρώτη φορά μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στη Μονή Λαζαριστών, για μια μουσική βραδιά που θα περιλαμβάνει τραγούδια μιας μεγάλης διαδρομής, όπως αποτυπώνονται και στο συλλεκτικό άλμπουμ αλλά και αγαπημένα τους κομμάτια σημαντικών δημιουργών των προηγούμενων δεκαετιών.
Μαζί τους στη σκηνή θα είναι ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, σταθερός τους συνεργάτης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες κιθαρίστες αλλά και ενορχηστρωτής αλλά και ο Αργύρης Διαμαντής, στα κρουστά.

Θα ζήσουμε μία μουσική εμπειρία, μια εκρηκτική βραδιά!

Info:
biscotto coffee+
Mediterranean Cosmos 

Live: Kώστας Λειβαδάς μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου
Σάββατο 28 Νοεμβρίου
Έναρξη: 23:00
Ώρα προσέλευσης: 22:30
Κρατήσεις: 2310253878 ή στην παρακάτω φόρμα κράτησης
Τιμή εισόδου: 10€ / 8€ (κάτοχοι biscotto members card, φοιτητές, άνεργοι)
Τιμή φιάλης: 80€ (απλή) / 100€ (special) για 4 άτομα
Κρασί φιάλη: 40€ για 2 άτομα
Τιμή πότου: 8€

*Η κράτηση για τραπέζι προϋποθέτει την κατανάλωση φιάλης κρασιού ή ποτού.
* Για κατανάλωση απλού ποτού μπορεί να γίνει κράτηση σε stand.

* Οι κάτοχοι biscotto members card έχουν 20% έκπτωση και στην κατανάλωση φιάλη ή ποτού για παρέα έως 8 άτομα.

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Meditteranean Cosmos.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%