Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις της σοκολάτας. Το Σοκολατομπισκοτόσπιτο θα σας μυήσει στον μαγικό κόσμο της σοκολάτας και μαζί του θα γίνετε πάλι παιδιά. Από τις 10/2/2020 μέχρι τις 30/4/2020 ένας σοκολατοπαράδεισος περιμένει να τον ανακαλύψετε. Εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας γλυκά και να ζήσετε κάποιες γευστικές δοκιμές κατά τη διάρκεια λειτουργίας του πιο νόστιμου σπιτιού.

Η Laurence Galerie De Chocolat στο Σοκολατομπισκοτόσπιτο

Εδώ και τρεις γενιές η Laurence Galerie De Chocolat συνεχίζει την παράδοση της σοκολατοποιίας. Η ασύγκριτη ποιότητα και γεύση της εκλεκτής σοκολάτας δημιουργείται με συνταγές οι οποίες φτιάχνονται και δοκιμάζονται από την οικογένειά τους πρώτα.

Επιλέγουν οι ίδιοι κάθε πρώτη ύλη που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή,
ώστε να εξασφαλίζουν διαρκώς το υψηλό επίπεδο ποιότητας και γεύσης. Τρυφερή, γλυκιά και υπέροχα μυρωδάτη, η δική τους σοκολάτα δίνει την αίσθηση της απόλυτης γεύσης
και χαρίζει στους γευστικούς κάλυκες τη χαρά που τους αξίζει.

Όλα αυτά συμβαίνουν στο εργαστήριό τους, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, το οποίο πληροί όλες τις προδιαγραφές και σας παρουσιάζει περισσότερα από 150 προϊόντα. Μέσα σε αυτόν τον χώρο, οραματίζονται και δημιουργούν νέες γεύσεις, συνδυάζοντας την έμπνευση, την ποιότητα και την πολυετή εμπειρία τους. Ανάμεσα σε άλλα, πρωταγωνιστές της Laurence
αποτελούν τα σοκολατάκια, οι πραλίνες, τα τυλιχτά κεράσματα, οι χειροποίητες σοκολάτες, τα γλυκά βάπτισης και γάμου, οι μπάρες σοκολάτας, οι σοκολάτες προέλευσης και οι σοκολάτες χωρίς ζάχαρη.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Σοκολατομπισκοτόσπιτο

Πουράκια κλασικά

Πουράκια laureno

Πουράκια monaco

Χειροποίητες σοκολάτες

Premium χειροποίητες σοκολάτες

Σοκολάτες με πολύχρωμα σοκολατένια κουφέτα

Σοκολατένια καπ κέικς