Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις της σοκολάτας. Το Σοκολατομπισκοτόσπιτο θα σας μυήσει στον μαγικό κόσμο της σοκολάτας και μαζί του θα γίνετε πάλι παιδιά. Από τις 10/2/2020 μέχρι τις 30/4/2020 ένας σοκολατοπαράδεισος περιμένει να τον ανακαλύψετε. Εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας γλυκά και να ζήσετε κάποιες γευστικές δοκιμές κατά τη διάρκεια λειτουργίας του πιο νόστιμου σπιτιού.

Η Camelot στο Σοκολατομπισκοτόσπιτο

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΖΑΧΑΡΩΔΗ Α.Ε. είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία. Δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα και έχει ισχυρή παρουσία στο βαλκανικό και ευρωπαϊκό χώρο. Παράγει, εισάγει και εμπορεύεται γλυκά προϊόντα-snack, καραμέλες, ζαχαρώδη, σοκολάτες, καθώς προσφέρει και εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Η εταιρεία διαθέτει δίκτυο πωλήσεων και αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πελάτες της είναι super-markets, malls, επιχειρήσεις εστίασης-catering, καταστήματα ψιλικών, περίπτερα, ξενοδοχεία, κατασκηνώσεις, παιδότοποι, κάβες ποτών, οίκοι γάμων και βαπτίσεων κ.α. Ακόμη παρέχει διαφημιστικές λύσεις και προϊόντα προώθησης σε εταιρείες που επιθυμούν πρωτότυπη διείσδυση στους πελάτες-καταναλωτές.

Το 1948 ιδρύεται η παραδοσιακή οικογενειακή εμπορική επιχείρηση, με έδρα το ιστορικό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αρχικά εμπορεύεται ζαχαρώδη είδη, καραμέλες, σοκολάτες ως αντιπρόσωπος. Μέχρι το 1960 προστέθηκε και βιοτεχνική ιδιότητα, με παραγωγή παραδοσιακών γλυκών σοκολάτας.

Το 1985 αλλάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και περιέρχεται στο κο Νικόλαο Φεσσά. Εισέρχεται δυναμικά στον χώρο του χονδρεμπορίου με εισαγωγές και εξαγωγές πρωτοποριακών προϊόντων. Επιτυγχάνει την αποκλειστική εισαγωγή επώνυμων προϊόντων και αναπτύσσεται σε Franchisor. Έως το 1992 αναπτύσσονται 30 καταστήματα ανά την Ελλάδα με την ονομασία Caramelini.

Το 1994 αλλάζει νομική μορφή και από ατομική επιχείρηση μετατρέπεται σε Α.Ε., με πρόεδρο τον κύριο Νικόλαο Φεσσά. Το 1998 βρίσκει την εταιρεία με παρουσία σε ολόκληρη την Ελλάδα και με διείσδυση των προϊόντων της στο 90% όλων των Super Markets.

Το 2000 η έδρα της εταιρείας μεταφέρεται στη Σίνδο Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 2.500 τ. μ. σε συνολικό ιδιόκτητο χώρο 6.500 τ.μ.