banner
banner

Bleisure | Αυτό είναι το 5αστερο ξενοδοχείο στο κέντρο για τους...

Η Θεσσαλονίκη διαρκώς παρουσιάζει στους επισκέπτες της επιλογές για την καλύτερη διαμονή τους. Σκεφτείτε,...

Σε κάθε γωνιά του Parco αντικατοπτρίζεται ο παλμός της πόλης

Είναι ωραία όταν η Θεσσαλονίκη υποδέχεται νέα, δημιουργικά στέκια, που υψώνουν τον πήχη της...

Μπουγάτσα: Οι περισσότεροι την πασπαλίζουν με ζάχαρη και κανέλα αλλά εδώ...

Από το πρωί αλλά και πριν τη νυχτερινή έξοδο, μην εκπλαγείτε που σχηματίζονται ουρές...

Για να ανακαλύψεις το νέο pop-up Korean food spot πρέπει να...

Το kimpushedthebutton, το νέο korean pop-up & bbq experience εστιατόριο, που θα το βρεις...

Τα Τρία Γουρουνάκια | Η δυναμική ελληνική κουζίνα του Δήμου Καλαϊτσίδη

Στις κατά καιρούς συζητήσεις για τη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης, με ανθρώπους του χώρου...

Διώροφον: Μαγαζί ορόσημο με προσωπικότητα

Ένα μαγαζί που δεν υπήρχε στην Καλαμαριά, ένας εναλλακτικός χώρος με ταυτότητα που απορρίπτει...

Mammy’s Creperie: Η βραβευμένη κρεπερί της πόλης σε προκαλεί να την...

Πόσα χιλιόμετρα αξίζει να κάνει κανείς ώστε να απολαύσει μια αφράτη και απολαυστική κρέπα;...

The Seed: Το νέο project στο κέντρο που μας μυεί στον...

Το The Seed είναι ένας νέος χώρος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος ειδικεύεται...

Στο Αμαδρυάς απολαμβάνεις το φαγητό, το ποτό και το μπάνιο σου...

Το όνομά του προέρχεται από την ελληνική μυθολογία. Αμαδρυάδες έλεγαν τις νύμφες του δάσους,...

Στο Open Lab Μπουγατσοποιείο, θα απολαύσεις την μπουγάτσα αλλιώς

35 χρόνια τώρα, η οικογένεια του Open Lab Μπουγατσοποιείο, παρασκευάζει παραδοσιακή χειροποίητη μπουγάτσα χρησιμοποιώντας...

Maestranza.skg: Ένα εστιατόριο με δικό του micro farm

Το Maestranza είναι ένας χώρος στο κέντρο που από την πρώτη στιγμή μας κέντρισε...

Ο Στάβλος | Ένας χώρος γεύσης και τέχνης με προσιτές τιμές

Μας υποδέχεται στη οδό Μελενίκου στο κέντρο της πόλης και είναι η νέα πρόταση...

Στο Michelangelo ξεφεύγουν από τα στενά όρια του πρόχειρου φαγητού

Τι κάνει την πίτσα του Michelangelo να ξεχωρίζει; -48ωρη ωρίμανση στο ζυμάρι, με αποτέλεσμα μια ζύμη...

Wagon Lit | Το βαγόνι στην Ολύμπου για κρασί και cocktails

Στην αρχή της Ολύμπου, στη γειτονιά της εκκλησίας των Δώδεκα Αποστόλων, σ’ ένα πεζόδρομο...

Εν Αρχή: ένας χώρος για καφέ, διάβασμα και πολλά σεμινάρια

Το «Εν αρχή» είναι ένα καφέ-πολυχώρος και θα το συναντήσετε σε έναν από τους πιο όμορφους...

Ίγγλις: Μία ταβέρνα από το παρελθόν κρυμμένη στην Άνω Πόλη

Στις αρχές της Άνω Πόλης, μέσα στα λιθόστρωτα στενά και στα γραφικά σπίτια με...

Στο Κουρμπέτι εκτιμούν τις παραδοσιακές γεύσεις και τα καθαρά αποστάγματα

Μια μικρή γωνίτσα στα Λαδάδικα μεταμορφώθηκε σε στέκι όσων εκτιμούν τις παραδοσιακές γεύσεις και...

Κόκκινος Σκούφος: Οι street food λουκουμάδες που γλυκαίνουν κάθε σου στιγμή!

Οι χρυσαφένιοι λουκουμάδες του Κόκκινου Σκούφου επανασυστήνονται στους λάτρεις του είδους, έχοντας πλέον αναβαθμισμένη...

ΚουΖήν: Το spot που έχει κάνει τις βιολογικές πρώτες ύλες στάση...

Το ΚουΖήν είναι μία σχετικά νέα άφιξη στην πόλη και παραδίδει «μαθήματα» γκουρμέ street...

Μπαχτσές: Σε αυτή την αυλή χωράνε όλοι χωρίς εξαιρέσεις

Ο Μπαχτσές, το εστιατόριο-μεζεδοπωλείο στη Βασ. Όλγας, είναι από τους λίγους χώρους, όπου μπορούν...

τα πιο πρόσφατα