Από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας του μας έπεισε ότι είναι κάτι διαφορετικό και κάτι που έλειπε από τη Θεσσαλονίκη. Το Coffice, ένα café – πολυχώρος στην οδό Αιγαίου, στην Καλαμαριά, δεν επιβεβαιώθηκε απλώς αλλά ενισχύθηκε και άλλο η άποψή της δημιουργού του, Φωτεινής Μπόγδου, ότι τέτοιου είδους χώροι γίνονται στέκια με σταθερούς θαμώνες και συνολικά «ζωντανά κύτταρα».

Το Coffice έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα café όπου μπορείς να πάρεις τον υπολογιστή σου και να δουλέψεις, να συναντήσεις συναδέλφους, να κάνεις μια εργασία με τους συμφοιτητές σου ή απλά να διαβάσεις απολαμβάνοντας ένα ρόφημα ή το κρασί σου. Συνεχίζει, άλλωστε, να διαθέτει και δανειστική βιβλιοθήκη σε περίπτωση που δεν έχεις το βιβλίο σου μαζί. Η επιλεγμένη μουσική, μάλιστα, βοηθάει στο να δημιουργηθεί μία ατμόσφαιρα φιλική στην επικοινωνία των ανθρώπων. Ένας χώρος που ξεφεύγει από τα στερεότυπα, ανοιχτός σε όλες τις ηλικίες και με έμφαση σε καλαίσθητες εκδηλώσεις. Συχνά φιλοξενούνται διαλέξεις, παρουσιάσεις βιβλίων ή επιλέγεται ο χώρος από φορείς, συλλόγους, λέσχες ανάγνωσης, εικαστικούς για να φιλοξενηθεί μία συνάντηση ή εκδήλωση σε τμήμα του χώρου όπου και η εκδήλωση πραγματοποιείται με τους καλύτερους όρους και δεν επηρεάζεται η ατμόσφαιρα για τους υπόλοιπους θαμώνες.

Μέσα από τη σελίδα του Coffice στο facebook, μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα όλων των παραπάνω δραστηριοτήτων.

 

 

 

Μας περιμένει και με αλλαγές στο μενού

Στο Coffice έχει εμπλουτιστεί και ο κατάλογος για φαγητό με προτάσεις για όλες τις ώρες. Συνοδεύστε τον καφέ σας με ένα αφράτο croissant ή απολαύστε έναν χυμό με μία φρουτοσαλάτα με γιαούρτι. Νόστιμα σάντουιτς προσφέρονται για όλες τις ώρες ενώ οι δροσερές και ταυτόχρονα χορταστικές σαλάτες μπορούν να αποτελέσουν ένα ελαφρύ lunch break παρέα με ένα ποτήρι κρασί.

Φυσικά δε λείπουν και τα πλατώ τυριών και αλλαντικών και τα συνοδευτικά πιάτα του ποτού. Όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές για να μπορείτε να επανέρχεστε.  Επομένως το Coffice μας δίνει επιπλέον λόγους για να βρεθούμε εκεί και να απολαύσουμε κάθε στιγμή με την πλέον φιλική εξυπηρέτηση και την ζεστασιά που αποπνέει ένας χώρος που δημιουργήθηκε και λειτουργεί από ανθρώπους φιλόξενους και με αγάπη σε αυτό που κάνουν. Πάντα συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων που σερβίρονται.

Στο Coffice είναι όλοι ευπρόσδεκτοι και το νιώθετε από την πρώτη στιγμή.

 

Περιοχή 
Ανατολικά

Διεύθυνση 
Αιγαίου 62, Καλαμαριά

Τηλέφωνο
2310403550

Ανοιχτά
08:00 – 23:00

Facebook: cofficebooksandcoffee
Instagram: Coffice || Books & Coffee