Στη Θεσσαλονίκη, όταν ακούμε για τον Γύρος της Ελλάδος δεν πηγαίνει το μυαλό μας πρώτα σε κάποιο αθλητικό ή ταξιδιωτικό γεγονός αλλά στην πιο νόστιμη στάση στη Βασ. Όλγας για street food, κατά τα ελληνικά πρότυπα. Από το 1993, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο οι δημιουργοί του Γύρου της Ελλάδος, ξέρουν να επιλέγουν τα καλύτερα υλικά, να κρατούν σταθερή την ποιότητα, να ανανεώνουν τις προτάσεις τους και – επίσης σημαντικό – να έχουν προσιτές τιμές. Αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι που έχουν πιστούς φίλους, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και πανελλαδικά. Κοινώς εδώ ισχύει ξεκάθαρα, αυτό που λέμε: όποιος τρώει, ξανατρώει.

Μπορείτε να απολαύσετε τα μερίδες χορταστικές με γύρο, σουβλάκι, σουτζουκάκι, μπιφτέκι, ακόμη και κεφτεδάκι της γιαγιάς, πολλές επιλογές σε τεμάχια και μερίδες, να συνοδεύσετε με ποικιλία από αλοιφές και ορεκτικά. Επίσης προτείνουμε τις σαλάτες ως μία πρόταση που από μόνη της μπορεί να είναι ένα κανονικό γεύμα ή να πλαισιώσει τις μερίδες σας. Μία κατηγορία από μόνα τους είναι τα burgers που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις (ακόμη και τους χορτοφάγους) ενώ δε λείπουν και οι combo προσφορές.  Μία πολύ καλή πρόταση είναι η Bomba Mix, μια σύνθεση με διάφορα κομμάτια κρεατικών, όπως λουκάνικο, μπιφτεκάκια, σουτζουκάκια, παντσέτακια, όλα νόστιμα με τη φροντίδα της γαστρονομικής ομάδας του Γύρου της Ελλάδος, που φροντίζει για την ποιότητα και δε φείδεται στην ποσότητα. Επίσης, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθαριότητα και σε όλους τους όρους υγιεινής και ασφάλειας.

 

Ήρθε η ώρα να παραγγείλεις

Μπορείτε να παραγγείλετε τις παραπάνω χορταστικές προτάσεις ή να πάρετε take away από το κατάστημα (Λεωφ. Βασ. Όλγας 176)

Για το Delivery υπάρχουν τρεις τρόποι:

Τηλεφωνικά: 2310415800

On line μέσω του website: ogirostisellados.gr

Μέσω του app: Ο Γύρος της Ελλάδος

*Το Delivery καλύπτει τις περιοχές: Καλαμαριά, Χαριλάου, Κάτω Τούμπα, Πυλαιώτικα και κέντρο έως το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

 

More Info
O Γύρος της Ελλάδος

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 176

Τηλέφωνο
2310415800

Facebook: Ο Γύρος της Ελλάδος

Instagram: ogirostisellados