Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα τη συγγραφική τέχνη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Δεκέμβρη στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Το να γράψεις ένα πολύ καλό βιβλίο που θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό είναι κάτι που ΓΙΝΕΤΑΙ και φυσικά ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ όσες φορές το θελήσεις γιατί η Τέχνη της Συγγραφής είναι Τέχνη + Τεχνική μαζί.
Αν μου δώσεις δυο ώρες από τον χρόνο σου και μου δείξεις λίγη εμπιστοσύνη, τα όσα θα μοιραστώ μαζί σου, τα δικά σου γραπτά και η δική σου επιτυχία, θα σου το αποδείξουν.
Γιατί σε αυτό το Workshop σου δείχνω βήμα/βήμα τί πρέπει να κάνεις και πώς πρέπει να το κάνεις, ώστε… μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα να καλλιεργήσεις και να βελτιώσεις το ταλέντο και τον συγγραφέα που έχεις μέσα σου, αλλά και:

• Να γράψεις ένα καταπληκτικό βιβλίο (το πρώτο ή το επόμενό σου) ανεξάρτητα από τον όγκο και την κατηγορία του.
• Να το εκδώσεις με επιτυχία πετυχαίνοντας τους δικούς σου προσωπικούς στόχους (εάν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο).
• Να έχεις αναγνώστες σε αναμονή, πριν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του (εάν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο).
• Και να είσαι σε θέση να επαναλάβεις τα βήματα αυτής της διαδρομής, με επιτυχία, για κάθε νέο βιβλίο που θέλεις να γράψεις ή για κάθε βιβλίο που ήδη έχεις γράψει και θέλεις να το βγάλεις από το «συρτάρι».

Αυτό το workshop στόχο έχει να σου αποδείξει, πως ΝΑΙ, μπορείς να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες και τα όνειρα που έχεις για την Ταυτότητά σου ως Συγγραφέας.
Μπορείς να γράψεις καταπληκτικά βιβλία της κατηγορίας που σε εμπνέουν… βιβλία που όλοι θα μιλάμε κάπου παρακάτω γι’ αυτά, μπορείς να έχεις έσοδα και επιτυχία (αν αυτό είναι μέσα στους στόχους σου) αλλά και αναγνώστες από όλο τον κόσμο.
Ο Συγγραφέας στην εποχή μας έχει πλέον επιλογές που δεν είχε μόλις μερικά χρόνια πριν, και μπορεί να καταφέρει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θέλει, αρκεί να έχει την κατάλληλη γνώση και καθοδήγηση, αλλά και την προσωπική θέληση.
Και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ όλα τα παραπάνω στο Workshop.

Παρουσίαση:  Μαρία Γούσιου -Online/Ψηφιακή Επιχειρηματίας -Συγγραφέας – Writing Coach – Επιμελήτρια Βιβλίων

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 12 Δεκέμβρη

Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

workshop biscotto community