Η αγαπημένη σου «τριάδα», το Mahalo Civilized Food, ο Γορίλας και το Three Pieces στη Βέροιας, στα Άνω Λαδάδικα επιστρέφει στις 13 Οκτωβρίου με αρκετές ανανεωτικές αλλαγές στο μενού και σε περιμένει για να απογειώσει τη street food εμπειρία σου!

Κρατήσεις: 2310 547 108


Mahalo Civilized Food

Το Mahalo είναι ένα ιδιαίτερο εστιατόριο. Εσωτερικά το πρώτο που σου κάνει εντύπωση είναι το Food Truck. Ένα van που μετατράπηκε σε Food Truck για να σερβίρει το πιο νόστιμο gourmet street food από όλο τον κόσμο. Και αυτό έκανε, αλλά του έλειπε κάτι…η καθημερινή επαφή με τον κόσμο.

Έτσι το Food Truck απέκτησε ένα σπίτι, ένα χώρο όπου ο κόσμος καθημερινά μπορεί να απολαμβάνει το πρωινό του, το brunch, το μεσημεριανό, επιλογές street food αλλά και κυρίως πιάτων, μαγειρεμένα με τα πιο φρέσκα υλικά. Το «Mahalo» εξάλλου είναι μια λέξη της Χαβάης με πολλές σημασίες όπως ευχαριστώ, ευγνωμοσύνη, θαυμασμός, εκτίμηση και σεβασμός. Όλα αυτά είναι συναισθήματα που νιώθουμε κάθε φορά που κάποιος κάθεται στο τραπέζι μας και δοκιμάζει τα πιάτα μας!

*Βέροιας 5, Άνω Λαδάδικα, 2310 547 108


Γορίλας

Ο Γορίλας σε περιμένει σε μία από τις παλιότερες, ιστορικότερες και ομορφότερες περιοχές της πόλης, τα Άνω Λαδάδικα, σε έναν χώρο industrial, minimal αλλά ταυτόχρονα ζεστό και funky, με handcrafted λεπτομέρειες που διεγείρουν και τις πέντε αισθήσεις.

Με moto το «Fine Drinking & Fun», ο Γορίλας είναι ένας χώρος αισθήσεων, χρωμάτων και γεύσεων σε μία μοναδική ατμόσφαιρα ντυμένη από χορευτική μουσική, όπου το επίκεντρο της προσοχής είναι οι καλεσμένοι και η διασκέδασή τους.

*Βέροιας 3, Άνω Λαδάδικα, 231 308 6274


Three Pieces

Το Three Pieces είναι ένα collaboration project που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα του street food στην πόλη (και όχι μόνο), αλλά και ένα crazy secret bar που κρύβεται κάπου εκεί πίσω και θα πρέπει να λάβετε τον κωδικό για να σας ανοίξουν τις πόρτες του.
Ελάτε να απολαύσετε ένα λαχταριστό μενού βασισμένο στις αγαπημένες συνταγές που βρίσκουμε στο δρόμο, όπως tacos, hot dogs και burgers, με έμφαση στα φρέσκα υλικά και στην ποιότητα. Και όσο ετοιμάζεται το φαγητό σας μπορείτε να φωτογραφηθείτε με την παρέα σας στο photobooth και να παίξετε με το vintage fliperακι τους.

*Βεροίας 4, Άνω Λαδάδικα, 231 122 1463