Οι έντονοι ρυθμοί της σύγχρονης κοινωνίας μάς οδηγούν στο να αναζητάμε τους χώρους εκείνους στους οποίους μπορούμε τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας να κάνουμε τα πάντα. Να διασκεδάσουμε, να πειραματιστούμε, να δημιουργήσουμε, να μάθουμε, να γυμναστούμε, να χαλαρώσουμε. Ένας τέτοιος χώρος άνοιξε τις πόρτες του πριν λίγες ημέρες στην Καλαμαριά και με έναν φρέσκο και όμορφο χαρακτήρα είναι έτοιμος να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των μικρών και μεγάλων του επισκεπτών. Αυτό είναι το Skylife.

Πλήρως εξοπλισμένοι χώροι για όλους

Το Skylife διαμορφώνεται σε τέσσερα επίπεδα, με το κάθε επίπεδο να προσφέρει και μία ξεχωριστή εμπειρία. Μόλις εισέλθετε στον χώρο του θα δείτε το cozy cafe-bar του, με την ξεχωριστή διακόσμηση και τη φιλική του διάθεση. Ο πρώτος όροφος είναι αφιερωμένος στα παιδιά, με δωμάτια γυμναστικής, θεάτρου, μελέτης και δημιουργικής απασχόλησης. Ο δεύτερος όροφος είναι αφιερωμένος στα «μεγάλα» παιδιά, με χώρο αναμονής και χώρο για διάφορα concept, όπως θέατρο, δημιουργική γραφή, συγκεντρώσεις και πολλά ακόμα. Το υπόγειο λειτουργεί σαν αίθουσα meeting, σεμιναρίων, παρουσιάσεων, ομιλιών, με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό να βρίσκεται στη διάθεσή σας.

Τα παιδιά βρήκαν τον χώρο τους

Υπό την καθοδήγηση έμπειρου προσωπικού, τα παιδιά αποφασίζουν μόνα τους τι δραστηριότητα θα κάνουν στο Skylife και υλοποιούν μόνα τους, με τους δικούς τους ρυθμούς, τα καθήκοντα που αυτά αποφάσισαν. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Συγκεκριμένα μπορούν να επιλέξουν τα εξής:

 • Μουσικοκινητική-Συνθέσεις
  Μέσα από δημιουργικά παιχνίδια, τα παιδιά ηλικίας 3-5 και 5-7 βρίσκουν τα βασικά στοιχεία της μουσικής, αναπτύσσοντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

 • Θεατρικό Παιχνίδι
  Ένα δημιουργικό ταξίδι σε χώρες παραμυθένιες, με στόχο κάθε παιδί στο τέλος της διαδρομής να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, αυτογνωσία και φαντασία. Η λέξη κλειδί σε αυτό το δίωρο ελευθερίας είναι η έκφραση. Ηλικίες : 3-6 και 6-10
 • Ξένες γλώσσες (Αγγλικά – Γαλλικά)
  Θα βοηθήσουν τα παιδιά ηλικίας 3-6 ετών να αφομοιώσουν μία ξένη γλώσσα μέσα από βιωματικές, επιμορφωτικές δραστηριότητες.

 • Δημιουργική γραφή
  Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο των ιστοριών και της φαντασίας, με μεγάλη ένταση. Δημιουργούν παραμύθια, comics, ποιήματα, θεατρικά έργα, κτλ. Τους δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουν μέσω του γραπτού λόγου κάθε σκέψη, βίωμα και συναίσθημα. Ηλικίες: 6-8 και 8-10
 • Ζωγραφική
  Δίνεται στα παιδιά η δυνατότητα να αναπτύξουν τη φαντασία τους. Απλώνονται λευκά πανιά στον χώρο, γεμίζουν τα χέρια και τα πινέλα μπογιές, μπαίνει η μουσική και η διασκέδαση αρχίζει. Ηλικίες : 3-6 & 6-10

 • Κατασκευές
  Διεγείρουν τις αισθήσεις των παιδιών μέσω της επαφής τους με διαφορετικά υλικά, χρώματα, μυρωδιές. Ηλικίες : 3-6 & 6-8
 • Γυμναστική – Ψυχοκινητική
  Τα οφέλη της γυμναστικής στα παιδιά δεν περιορίζονται μόνο στην καλή φυσική κατάσταση, αλλά τα εξελίσσουν τόσο κοινωνικά όσο και ψυχικά. Η ομάδα του Skylife έχει δημιουργήσει ένα εμπλουτισμένο ασκησιολόγιο, τόσο για ενδυνάμωση όσο και ισορροπία, όπου τα παιδιά με έναν απόλυτα διασκεδαστικό τρόπο θα έρθουν σε επαφή με πολλά είδη γυμναστικής. Ηλικίες: 3-6 & 6-10

 • My relax room
  Ποιος είπε ότι οι μικροί μας φίλοι δεν έχουν ανάγκη την χαλάρωση; Μετά από μια γεμάτη μέρα στο σχολείο, τα παιδιά μαζεύονται για να παίξουν παιχνίδια, να ξαπλώσουν σε μαξιλάρια, να φτιάξουν έναν κύκλο, κουβεντιάζοντας όλα εκείνα που τους δημιουργούν ένταση. Ηλικίες : 3-5

 • Τα συναισθήματά μας
  Η ομάδα του Skylife κουβεντιάζει με τα παιδιά, συζητάνε καθημερινά θέματα που τα απασχολούν και τους δημιουργούν είτε όμορφα είτε δυσάρεστα συναισθήματα. Ηλικίες: 6-8 και 8-10
 • Yoga
  Μέσω της Yoga τα παιδιά γυμνάζουν το σώμα τους, συντονίζουν καλύτερα τις κινήσεις τους και ηρεμούν το πνεύμα τους. Μαθαίνουν να μην τα παρατάνε, να έχουν υπομονή μέχρι να πετύχουμε τον στόχο τους και τελικά να νιώσουν την ικανοποίηση ότι τα κατάφεραν. Ηλικίες : 6-9
 • Mummy & me yoga
  Τα παιδιά κάνουν yoga μαζί με τις μαμάδες τους υπό την καθοδήγηση έμπειρου προσωπικού.
 • Μαμάδες με παιδάκια από 0-1 μιλάνε σε ψυχολόγο του κέντρου για όλα εκείνα τα θέματα που τους απασχολούν σχετικά με τη μητρότητα.

Ένα μέρος και για μεγάλους

Και επειδή και τα «μεγάλα» παιδιά έχουν ψυχή και ανάγκες, το Skylife φροντίζει και για αυτούς, με τον δεύτερο όροφο να είναι όλος δικός τους. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένας μεγάλος χώρος συνοδών στον οποίο μπορείτε να κάνετε yoga, pilates, trx, cross training, functional training, personal training, θεατρική κίνηση και πολλά ακόμα. Επιπλέον, υπάρχει και μία αίθουσα με τραπέζια για ανάγνωση, δημιουργική γραφή, συζητήσεις και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Ραντεβού στο καφέ

Στο Skylife θα βρείτε και ένα πανέμορφο καφέ για να χαλαρώσετε, να διαβάσετε, να συναντηθείτε με την παρέα, να χουχουλιάσετε τις κρύες μέρες του χρόνου, να περιμένετε τα παιδιά σας. Η φιλική και ζεστή του ατμόσφαιρα σάς κάνει να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας και η lounge μουσική στα ηχεία ταιριάζει απόλυτα με την υψηλή αισθητική του χώρου.

Η μέρα στο καφέ τους ξεκινάει από το πρωί με εκλεκτό καφέ, γευστικά ροφήματα, ιδιαίτερα τσάγια βοτάνων παρέα με γευστικό και υγιεινό πρωινό και διάφορα snacks και τελειώνει με κρασί από επιλεγμένους αμπελώνες και διάφορες μπύρες. Υπάρχουν και πολύ νόστιμα συνοδευτικά για το κρασί και τη μπύρα σας. Στόχος τους είναι να σας μυήσουν σε ένα healthy τρόπο ζωής και για τον λόγο αυτό όσα προσφέρουν είναι υγιεινά και ποιοτικά.

Συμβουλευτική

Στο Skylife στόχος τους είναι η ανάπτυξη τόσο του παιδιού όσο και των ενηλίκων. Έτσι, λοιπόν, σας παρέχουν τις παρακάτω υπηρεσίες, από τον ψυχολόγο και τους παιδαγωγούς του χώρου, όποτε και αν εσείς το θελήσετε και το κρίνετε απαραίτητο:

 • Ατομική παρακολούθηση παιδιών
 • Ατομική συμβουλευτική
 • Ομαδικές συζητήσεις

Στα προγράμματα συμμετέχετε τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας με μηνιαία εγγραφή, σε τιμές πολύ προσιτές.

Αφεθείτε στην έμπειρη ομάδα του Skylife, η οποία έχει επιλεχθεί με προσεκτικά κριτήρια, και ζήστε την απόλυτη εκπαιδευτική εμπειρία που επιθυμούν να σας προσφέρουν.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Καλαβρύτων 28, Καλαμαριά