Με τα υψηλά standards των brasserie του εξωτερικού προσαρμοσμένα στη φιλοσοφία της πόλης, το Garçon έχει κερδίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης λόγω θέσης αλλά και λόγω επιπέδου εξυπηρέτησης. Άλλωστε τον όρο «Brasserie» τον μάθαμε όταν μας συστήθηκε για πρώτη φορά το 2005. Εξαιρετικό περιβάλλον, εκπληκτική θέα στον Θερμαϊκό, δημιουργική κουζίνα και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Όλες οι ώρες έχουν τη δική τους σημασία και αυτό το γνωρίζει καλά η ομάδα του Garçon Brasserie. Έτσι φροντίζει ο πρωινός μας καφές να πλαισιώνεται από ολοκληρωμένες προτάσεις πρωινού αλλά και διάφορα snacks για το mini break στη διάρκεια της ημέρας.

Το μενού για το μεσημεριανό μας ή το δείπνο έχει πολύ νόστιμες προτάσεις που καλύπτουν από το comfort food μέχρι τις νέες τάσεις του dinning. Με την υπέροχη θέα θα έλεγε κανείς ότι ο συνδυασμός περιβάλλοντος, γεύσεων και εξυπηρέτησης από ενημερωμένο προσωπικό είναι ασυναγώνιστος.

Αν είστε λάτρεις του κρασιού και των cocktails θα βρείτε ιδιαίτερα ενημερωμένες τις αντίστοιχες λίστες αλλά και τις γεύσεις που μπορούν να συνοδεύσουν χωρίς να καλύπτουν τα αρώματα και τις νότες οίνου και αποσταγμάτων.

Το Garçon Brasserie αγαπάει την καλή μουσική και μας το έχει αποδείξει με τα σταθερά μουσικά events του με καλή ζωντανή μουσική, με τραγούδια και μελωδίες από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο που απολαμβάνουν από εξαιρετικούς μουσικούς και ερμηνευτές, όπως η ιδιαίτερα δημοφιλής Μαίρη Δούτση.

Μια brasserie οφείλει να προσφέρει ένα ζεστό, φιλόξενο περιβάλλον και να το ενισχύει με γεύσεις αυθεντικές. Το Garçon ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτή την απαίτηση.

Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση
Αγ. Σοφίας 2

Τηλέφωνο
2310253033