Έχουμε σοβαρούς λόγους που το θεωρούμε ένα κοσμοπολίτικο και πολύ cool σημείο συνάντησης στην πόλη και τους εξηγούμε παρακάτω.

Στον αριθμό 9 της Λεωφ. Νίκης συνυπάρχουν στοιχεία τεσσάρων διαφορετικών κοσμοπολίτικων προορισμών ανάλογα με την ώρα που θα βρεθούμε εκεί. Ο ποιοτικός καφές (από ποικιλία 100% Arabica), που μπορούμε να συνοδεύσουμε με χυμούς και ολοκληρωμένο πρωινό (η νοστιμότατη στραπατσάδα έχει γίνει γνωστή πλέον στην πόλη).


Ο διαγωνισμός Best Pasta & Pizza 2019 ολοκληρώθηκε. Δείτε εδώ τους νικητές


Μια ελκυστικότατη “breakfast and brunch” πρόταση που παραπέμπει στα σύγχρονη coffee lounge του Λονδίνου. Με τέτοιο ξεκίνημα σωστά πηγαίνει ο νους μας στις μεσημεριανές του προτάσεις. Το High School μάς περιποιείται όπως μια μιλανέζικη τρατορία. Εδώ, γνωρίζουν καλά την ιταλική κουζίνα και το αντιλαμβανόμαστε από το πρώτο κομμάτι pizza και από την πρώτη πιρουνιά στα πιάτα των ζυμαρικών. Τα ορεκτικά και το επιδόρπιο δεν υστερούν, πιστέψτε μας, ενώ το μενού συνολικά είναι ανανεωμένο.

Σε περίπτωση πάλι, που κάνετε μια απογευματινή βόλτα στην αγορά ή για να χαλαρώσετε μετά τη δουλειά, η πρότασή του είναι ασυναγώνιστη. Αρωματικός καφές ή σοκολάτα με θέα στον Θερμαϊκό και ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε βερολινέζικο café. Μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε και με φίλους από νωρίς και να συνεχίσουμε καθώς περνάει η ώρα και σίγουρα κάποιος θα ρίξει την ιδέα για ένα cocktail. Η νέα cocktail list έχει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και προτείνουμε να τις συνδυάσετε με τις finger food προτάσεις. Η μουσική ανεβάζει ρυθμούς και η αίσθηση ότι βρισκόμαστε σ’ ένα προχωρημένο στέκι της Νέας Υόρκης μας έχει κατακλύσει.

Κάθε Τετάρτη σερβίρει porchetta, το νόστιμο ιταλικό χοιρινό, σε μορφή σάντουιτς, ένα αγαπημένο ιταλικό street food style πιάτο.

Κάθε Παρασκευή βράδυ έχει live με επιλεγμένη μουσική από μπάντες της πόλης

Brunch σερβίρει καθημερινά μέχρι τις 13:30 ενώ την Κυριακή διαρκεί μέχρι τις 17:00 αλλά έχει διαφορετικές προτάσεις και το επιμελείται ένας guest chef κάθε φορά.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Λ. Νίκης 9

Ώρες λειτουργίας
Από τις 09:00