Εδώ ζυμώνεται, εδώ ψήνεται από το 1997 από γενιά σε γενιά. Στον Kiridis bakery διατηρούν μέχρι και σήμερα την παράδοση, με χειροποίητες δημιουργίες άρτου, βουτήματα και είδη ζαχαροπλαστικής. Παραμένει τόσα χρόνια στον χώρο δικαίως, καθώς χρησιμοποιεί ποιοτική πρώτη ύλη, φρέσκα αυγά και αγελαδινό βούτυρο.

Δεν σταματάνε, όμως, μόνο εδώ. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών τους παράγουν καθημερινά πέρα από το αγνό και πεντανόστιμο ψωμί και βουτήματα χωρίς ζάχαρη, ιδανικά για διαβητικούς. 

Πολλές προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας

Εδώ προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε άρτο και γλυκά, με την όλη διαδικασία παραγωγής να γίνεται από την ίδια την εταιρεία, που σημαίνει ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο από την πρώτη στιγμή της παρασκευής των προϊόντων της και γι’ αυτό τους εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια.

Συγκεκριμένα, καθημερινά προσφέρουν αγνό, θεϊκό και πεντανόστιμο ψωμί. Θα βρείτε το παραδοσιακό ψωμί της γιαγιάς, του αθλητή, εμπλουτισμένο με μέταλλα και βιταμίνες, ψωμί χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, κατάλληλο για διαβητικούς, ανάλατο ολικής, λευκό και χειροποίητο ψωμί Ζέας, το οποίο περιέχει ένα αμινοξύ που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Και από το μοσχοβολιστό ψωμί περνάμε στα βουτήματα, τα κεράσματα και τα παγωτίνια χωρίς ζάχαρη, τις απίστευτες παραδοσιακές συνταγές, όπως το ινδοκάρυδο, τους εργολάβους, το καρυδάτο, τα πτι-φουρ διαφόρων γεύσεων, την πλεξούδα βανίλιας, τις αφράτες πίτες, τις ευφάνταστες τούρτες, το προφιτερόλ διαφόρων γεύσεων, το παραδοσιακό παπουτσάκι, τον χαλβά Φαρσάλων, τα σιροπιαστά και το εξαιρετικό Γιαννιώτικο Κυρίδης με σαντιγύ. Θα θέλετε να τα δοκιμάσετε όλα και με το δίκιο σας, καθώς είναι μοναδικά και σε όψη και σε γεύση!

Μπορείτε να συνοδεύσετε τα καλούδια που θα επιλέξετε με αχνιστό καφέ και μην ξεχνάτε να τους ακολουθείτε στη σελίδα τους στο Facebook, για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τους διάφορους διαγωνισμούς που ανακοινώνουν.

Ακόμα, αναλαμβάνουν διάφορες εκδηλώσεις (αρραβώνων, γάμων, παιδικά πάρτι κτλ.), με επιλογές γεύσεων και σχεδίων που θα εντυπωσιάσουν τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας.

Το Kiridis bakery το ξεχωρίσαμε και τον εντάξαμε στη λίστα μας με τους αγαπημένους μας φούρνους στη Θεσσαλονίκη, όπου η παράδοση και η άριστη γεύση παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Αριστοτέλους 54, Εύοσμος